Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell letelepíteni az...

Miért kell letelepíteni az Office csomagokat, amikor már le van telepítve?

Figyelt kérdés

Ahogy a címben is benne van, miért kell telepíteni. Egy pár hónappal ezelőtt futott rendesen mindegyik csomag, de most meg nem, és nem volt rajta lejárati idő.

Amikor elindítom a telepítést (vagyis megnyitok egy Office csomagot) ezt a hibát írja ki (kép):

...és megnyomom még egyszer az "Ismét" gombot, akkor ugyanaz jön fel. Ha pedig rányomok a "Mégse" gombra, akkor meg azt írja, hogy "Végzetes hiba történt.".

2017. dec. 23. 20:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok kép linket küldeni...
2017. dec. 23. 20:58
 2/7 A kérdező kommentje:
@mediafire<pont>com/view/e3zl524n8bnb00a/Hiba.png#
2017. dec. 23. 21:03
 3/7 anonim válasza:

töröld le az egészet

revo uninstall -al

utána szedd le a 2010 vagy 13 ast officet

akár megprobálhatod a 2007 est is vissza tenni simán

2017. dec. 24. 00:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Törölni nem tudom, mert nincs olyan, hogy uninstall, mert keresgéltem, de nem találtam sehol. Letölteni meg nem olyan egyszerű.
2017. dec. 24. 06:45
 5/7 anonim ***** válasza:

vezérlőpult: programok törlése.

a "letöltés meg nem olyan egyszerű "

mi is okozza a problémát?

2017. dec. 24. 08:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, de ott nincs közte egyik Office csomag sem.
2017. dec. 24. 12:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Megcsináltam... Az egész Office csomagot egy programmal teljesen el kelletett távolítani, majd a legújabb verziót telepíteni.
2018. jún. 30. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!