Hogy tudpm beállítani hogy egy képen a fejem mögött más legyen a háttér, ne az a szoba ahol vagyok?
Figyelt kérdés
2018. nov. 11. 18:14
2/5 anonim válasza:
#1 azért aki ezt magától nem tudja, kicsi az esélye hogy 2 betűből kitalálja mire gondolsz. Ha tudná hogy a Photoshop képes erre, nyilván nem kérdezné meg. Még én sem vágom kapásból mi az a "pn" (paint.net?), pedig már 15+ éve használok képszerkesztőket.
3/5 A kérdező kommentje:
A fejem mögötti részt szeretném feketére változtatni, de nem úgy hogy kivágom, szinezem mögötte a részt.
2018. nov. 11. 18:35
5/5 anonim válasza:
"Még én sem vágom kapásból mi az a "pn" (paint.net?), pedig már 15+ éve használok képszerkesztőket."
Akkor nem hiába, mert elsőre eltaláltad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!