Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Youtube videó letöltése...

Youtube videó letöltése Youtubról?

Figyelt kérdés
Igazából arra vagyok kiváncsi, hogy miért nem ad ki nekem a youtube videó alatt "letöltés" (angoloknál: Download) gombot. Rengeteg helyen láttam már, hogy másoknak van ilyen de Magyarországon még nem. Miért van ez? És ha valaki tudja, hogy hogyan állítsam be akkor az leírná ide?

2018. nov. 9. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Böngésző-kiegészítők (letöltőprogram) szokták ezt a pluszgombot odarakni, nem a rendszer.
2018. nov. 9. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyárilag nincs ilyen gomb a youtube-on, mint mondották vala, böngésző kiegészítő szükségeltetik hozzá.
2018. nov. 9. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
de ha nem akarsz böngésző kiegészítőt használni, akkor: [link] (persze vannak mások is)
2018. nov. 9. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért nem ad ki neked, de senkinek sem "Letöltés" menűpontot, mert a YouTube tiltja a letöltéseket, akkor mindenki orrba-szájba töltené le azokat. Korábban is egyedül a YouTube csatornával bíró felhasználónak engedélyezték a letöltést, Videok menűablakból, de ma már azt sem. Ezért csakis a neten található online weboldal letöltőkkel vagy letöltő progik telepitésével tudsz YouTube-ról videot vagy zenét letölteni
2018. nov. 10. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!