Ezt az exe-t nem tudom kicsomagolni parancssorból. Segítség?
Más hasonló simán megy, de azok nem passzolnak az alaplaphoz. Ezt nem tudom és fogalmam sincs miért. Sata drivert szeretnék integrálni amúgy dell-vostro1015.
>>> [link] <<<
Köszi...
Nekem nem jön be a linked. Itt fenn van minden ami kellhet:
Köszi! Ismerem amit adtál, a gond csak az, hogy nincs fen sata driver, emiatt vadásztam az intelnél erre és azt nem tudom kibontani. A link amit adtam egy letöltési link, kb 30 sec múlva megnyílik, ha tudnál segíteni és neked menne a kicsomagolás, azt megköszönném még...:)
Amúgy ezt tartalmazza>>> iata96enu.exe <<< ezt találtam mint sata drivert az alaplapomhoz az intelnél, remélem jó...!
Kb így működne a dolog [link] , csak dell-re vonatkoztatva. Nos ez az iata...exe nem csomagolódik ki, de csak a dell.é...:((
Köszi!
Köszönöm, kedves tőled...:))
Ha még elmondanád, hogy csináltad, vajon én mit nem csináltam jól....azt megköszönném, tanulhatnék!
Én így>>> iata96enu.exe -a -pc:\SATA <<< ahogy a leírásban is van de mindig hibajelzést kaptam. Más exe-vel pedig simán ment ez a megoldás furcsa mód...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!