Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom telepiteni a...

Miért nem tudom telepiteni a játékot?

Figyelt kérdés
A laptopon az edless van rajta,letöltöttem egy játékot amit még elvinne,installer EUW exe fájl a játék.Mikor telepiteném ezt az üzit kapom:....ez a fálj nem támogatott.Telepitsen programokat App Centerböl,Kérdés adott mi a turot csináljak?

#Edless
2018. okt. 19. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert az valami windows-os kacat...
2018. okt. 19. 14:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Endless os az linuxos op.

Szóval vagy windowst felteszel vagy Wine-t telepíted és azzal talán működni fog feltéve hogy van olyan csomag rá.

Endless os-t soha nem használtam elnézést ha nem működik.

[link]

2018. okt. 19. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Linux alatt magától a Windowsos EXE nem fog menni.

Vagy letöltöd a játék Linuxos változatát (ha van), vagy telepítesz egy Wine-t és azon futtatod (remélhetőleg viszi) vagy felteszel egy vacak Windowst és bajlódsz azon.

2018. okt. 19. 16:38
 4/7 A kérdező kommentje:
köszöntem a válaszokat
2018. okt. 19. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
windows-t kell feltenned, mert a wine alatt semmi nem fog normális sebességgel futni.
2018. okt. 19. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: Hazugság! Előfordul, ami nem megy megfelelően, de a WINE nem emulátor, hanem egy API, amivel windows programokat lehet futtatni, a sebesség pedig döntően a hardvertől fog függeni. Sok Windowsos játék kiválóan megy Wine alatt.
2018. okt. 19. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:

"a sebesség pedig döntően a hardvertől fog függeni"

Akkor legyen API. Amint írtad erőforrásfüggő. Elárulom neked hogy mi az amiben szűkölködik egy laptop.

ERŐFORRÁS. Még ha lepontozol akkor is...

2018. okt. 20. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!