Milyen programmal tudok komplex felosztásokat készíteni tanulás céljából?
Figyelt kérdés
Egy olyan programot keresek ahol felosztásokat lehet kèsziteni. Rákkattintok Xre es kijon alatta Y,Z , aztan rakattintok Yra es ujabb felosztasok jelennek meg. Nagyon megkonnyitene nekem a suliba valo felekszulest. Tudom hogy letezik ilyen program csak nem tudom hogyan hivjak. Nem kell bonyolult csak minimalis grafikaval rendelkezo konnyen kezelheto programot vagy weboldalt keresek. Halas koszonet!2018. okt. 14. 22:24
1/2 anonim válasza:
A leírásod alapján nekem a "mind mapping" (nyersfordításban "elmetérkép") jutott eszembe - van egy pár ilyen jellegű program:
2/2 A kérdező kommentje:
Ez pontosan az amit keresek ! :) Nagyon köszönöm
2018. okt. 16. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!