Hogyan tudom visszaszerezni a Windows 10 frissítésekor elvesztett fájljaimat?
Figyelt kérdés
Amiket a Dokumentumokban és a képek könyvtárban tároltam minden eltűnt. Szeretném visszahozni ezeket a dolgokat, lementeni aztán letörölni a Windows 10-et a gépről és Windows 7-et tenni rá. Köszönöm.2018. okt. 9. 21:12
1/4 anonim válasza:
Nem szabad a C-n tárolni adatokat!
Win7-nél sem!
Az, hogy eltűntek furcsa. Biztos frissítés volt csak?
Próbálj meg Recuvát futtatni mély vizsgálattal. Portable verziót tölts le, és úgy futtasd pl pendrive-ról. A C-re indítsd cakk-pakk. Ha talál valamit, akkor másik partícióra kell irányítani a mentést,nem a C-re!!!
2/4 anonim válasza:
Igen, a legújabb win10 frissítés fájlokat is törölt. Le is állították...
Adatmentő progik, recuva, GetDataBack. Persze a siker kétséges és ahogy írták fontos adatot nem egy helyeb tartunk és főleg ne a rendszerpartíción. Legközelebb...
3/4 anonim válasza:
hívd fel a microsoftot hogy visszaszerezd az adatokat.
4/4 anonim válasza:
Nincs olyan mappád hogy Windows 10 Old? Abban probáld meg megnézni esetleg (nekem már volt h oda került 1-2 adatom).1 próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!