Miért írja ki ezt a Firefox? Egy weboldal lelassítja a böngészőjét?
Rá kantitok valami cikkre néha ezt írja ki, vagy egy bármilyen képre.
Most erre:
Lássátok milyen kiegészítőket használok, ezeket szintén Google Chrome-n is használom kivétel a piros t betűs kiegészítőt ami lefordít magyarra. De Chrome-l sosincs bajom.
Firefoxal sok bajom van, volt már hogy szaggatott az egér, most meg ezt írja ki, teljesen semmit se tudok csinálni a lapon, nagyon ritkán meg össze is omlik.
4 Éves gépem van.
Win10-t használok.
Kiegészítőkkel biztos nincs gond mert a Chrome-al semmi gond.
"Lássátok milyen kiegészítőket használok"
Ikonok alapján nehéz felismerni. Az about:addons címen elérhető lista jobban segítene.
De talán a csákányokból feltételezem, hogy az két kriptovaluta-bányászat ellenes szkript - felesleges, mivel ott a uBlock Origin.
Firefox verziója?
A Popup blocker sem kell. Azt is meg tudja oldani a uBlock Origin. Csak ha feleslegesen felugró ablakkal találkozol, be kell állítani.
"uBlock Origin be ugrik a reklám ablak, még hangja is van"
Akkor meg kell tanítani hogy szűrje az adott hirdetést.
Erről mi a véleményed? Ezt írták nekem privátban:
A bányászblokkolók nem mindíg védik ki a scripteket(nekem ezért van fenn háromféle bányászblokkoló, mert hol melyik működik.. Van olyan ami a jobbfajta reklámblokkókhoz meg a pop up blockerekhez hasonlóan tanítható, mert elmenthető bele a feketelistás script. Persze attól is függ, hogy az ilyen blokkolók milyen sűrűséggel vannak javítva és frissítve. Bár nálam mostanság a Cryptostop ami beválik opera böngésző esetén a saját beépített NoCoin funkciója(Opera 50-es kiadástól beépítve) mellett mint kisegítő.
Google Chrome miért működik nekem mindig hiba nélkül?
Firefox meg mindig rosszul?
Pedig azok a bővítmények vannak rajtuk.
Lehet le kell szokjak az online filmes oldalakról és a nyitott torrent oldalakról örökre, én nem szeretem ha valami 1x be ugrik mert akkor már el kap az ideg hogy kártevő is mehetett a gépemre, és rakhatom megint újra a windowst, én azt szeretem semmi kártevő nincs a gépemen.
Zárt torrent oldalakról sose kapok semmit.
Letöröltem Popup blocker egyből megszűnt a gond.
De Chrome-ba hogyhogy nem csinál gondot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!