Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért írja ki ezt a Firefox?...

Miért írja ki ezt a Firefox? Egy weboldal lelassítja a böngészőjét?

Figyelt kérdés

Rá kantitok valami cikkre néha ezt írja ki, vagy egy bármilyen képre.

Most erre:

[link]

Lássátok milyen kiegészítőket használok, ezeket szintén Google Chrome-n is használom kivétel a piros t betűs kiegészítőt ami lefordít magyarra. De Chrome-l sosincs bajom.

Firefoxal sok bajom van, volt már hogy szaggatott az egér, most meg ezt írja ki, teljesen semmit se tudok csinálni a lapon, nagyon ritkán meg össze is omlik.

4 Éves gépem van.

Win10-t használok.

Kiegészítőkkel biztos nincs gond mert a Chrome-al semmi gond.

2018. okt. 5. 23:01
 1/8 A kérdező kommentje:
Töröltem már a előzményeket is.
2018. okt. 5. 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:

"Lássátok milyen kiegészítőket használok"

Ikonok alapján nehéz felismerni. Az about:addons címen elérhető lista jobban segítene.

De talán a csákányokból feltételezem, hogy az két kriptovaluta-bányászat ellenes szkript - felesleges, mivel ott a uBlock Origin.

Firefox verziója?

2018. okt. 5. 23:54
 3/8 A kérdező kommentje:

Kép:

[link]

Legújabb van fent.

2018. okt. 5. 23:58
 4/8 A kérdező kommentje:
uBlock Origin be ugrik a reklám ablak, még hangja is van, szívbajt rám hozza ha fülesen hallgatom.
2018. okt. 6. 00:01
 5/8 anonim ***** válasza:

A Popup blocker sem kell. Azt is meg tudja oldani a uBlock Origin. Csak ha feleslegesen felugró ablakkal találkozol, be kell állítani.

"uBlock Origin be ugrik a reklám ablak, még hangja is van"

Akkor meg kell tanítani hogy szűrje az adott hirdetést.

2018. okt. 6. 00:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Erről mi a véleményed? Ezt írták nekem privátban:

A bányászblokkolók nem mindíg védik ki a scripteket(nekem ezért van fenn háromféle bányászblokkoló, mert hol melyik működik.. Van olyan ami a jobbfajta reklámblokkókhoz meg a pop up blockerekhez hasonlóan tanítható, mert elmenthető bele a feketelistás script. Persze attól is függ, hogy az ilyen blokkolók milyen sűrűséggel vannak javítva és frissítve. Bár nálam mostanság a Cryptostop ami beválik opera böngésző esetén a saját beépített NoCoin funkciója(Opera 50-es kiadástól beépítve) mellett mint kisegítő.

2018. okt. 6. 00:48
 7/8 A kérdező kommentje:

Google Chrome miért működik nekem mindig hiba nélkül?

Firefox meg mindig rosszul?

Pedig azok a bővítmények vannak rajtuk.

Lehet le kell szokjak az online filmes oldalakról és a nyitott torrent oldalakról örökre, én nem szeretem ha valami 1x be ugrik mert akkor már el kap az ideg hogy kártevő is mehetett a gépemre, és rakhatom megint újra a windowst, én azt szeretem semmi kártevő nincs a gépemen.

Zárt torrent oldalakról sose kapok semmit.

2018. okt. 6. 09:46
 8/8 A kérdező kommentje:

Letöröltem Popup blocker egyből megszűnt a gond.

De Chrome-ba hogyhogy nem csinál gondot?

2018. okt. 6. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!