Tegnap megint frissült a firefox,33. 0.2-re. Új lap megnyitásánál be lehet állítani hogy most már ne csak hat hanem továbbra is kilenc előre beállított gyors elérhetőségű weblapom legyen?
Figyelt kérdés
Erről van szó: [link]
Eddig itt 9-nek volt férőhelye, most már csak hatnak. Ez is csak egy értelmetlen ezért érthetetlen visszafejlesztés szerintem :(
2014. okt. 31. 15:01
2/12 anonim válasza:
nekem is 15 van és kilenet akarok, hogy lehet vissuzacsinálni?
3/12 anonim válasza:
plusz/minusz jellel lehet állítani a számukat... rámész fönt a három vonalra a kerék fölött és ott plusz/minusz, de nem marad úgy
4/12 A kérdező kommentje:
Milyen 3 vonal?
2014. nov. 3. 02:37
6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőnek: ti megnéztétek egyáltalán az általam belinkelt képet? Mert most jöttem rá hogy ti egészen másról beszéltek.
2014. nov. 5. 04:01
7/12 anonim válasza:
Kicsit egy jobb kép kéne mert nehezen láthato,köszi.
8/12 anonim válasza:
10/12 A kérdező kommentje:
#8-nak: megőrülök hogy lassan mindenért fel kell tenni egy újabb kiegészítőt hogy használható maradjon a Firefox :( Azért köszi, te legalább megértetted a problémámat úgy hogy ment is a zöld kéz, még ha csak emiatt nem is fogok egy újabb extensiont feltenni.
istván105-nek: az egy 1024x619-es kép. Javaslom vegyél szemüveget.
2014. nov. 6. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!