Pdf szerkesztő windows 7-re?
Acrobat Readerer DC -m van. de csak olvasa a pdf-eket. Nem lehet vele szerkeszteni új pdf -eket.Azt írja ki h nem támogatja a windows 7 rendszereket.
Tudna valaki egy jó pdf készítő programot amivel tudnék csinálni új pdf-eket? Ami windows 7 alatt is megy és magyarúl van?
Köszi. (regényféléket írok és egy honlapkészítése miatt is csinálgatnék pdf irományokat)
Köszi.
Nem tudom hogy feltünt e de a nevében is benne van "olvasó"
Neked Adobe Acrobat Pro DC kell de az fizetős.
nem tudom neked mennyire ismerős a google?
Szoktad használni keresésre?
- már csak azért mert erre találták ki
Na, hajrá
"regényféléket írok"
Akkor ha azt szövegszerkesztőt - például LibreOffice/Open Office Writer ( [link] ), Office 2007 Word ( [link] ) vagy annál újabb ( [link] ) - teszed, akkor tudsz belőle exportálni.
Ha bármilyen programból szeretnéd, akkor valamilyen virtuális PDF-nyomtató program javasolt . például a PromoPDF:
T0ba: a CutePDF-fel - és sok más hasonló PDF-nyomtatóval - érdemes vigyázni: felesleges eszköztárat ajánl fel telepítésre:
Sima szövegszerkesztőt lehet használni, LibreOffice Writer szerintem gond nélkül tud exportálni PDF-be, de ha mégsem, akkor a PDF nyomtató telepítése a megoldás.
DoPDF sokmindenkinél bevált, bár az új változatához kell egy friss .net keretrendszert is telepíteni...
a Doppdf-et próbáltam ki pont. Hát feleslegesen rakott rá három programot és nem működött az a plussz három. azt tudom h közte volt valamijen vírusírtó. ráadásúl angol volt. ezután raktam ki a kérdést. mert nem akartam feleslegesen megint letölteni, telepíteni, kipróbálni és törölni.
köszi a válaszokat.
„regényféléket írok”
Érdemes lenne kiadványszerkesztővel is próbálkoznod, ajánlom például az ingyenes Scribust. Egy kissé más a logikája, mint a szövegszerkesztőké, de nem túl bonyolult -- én például szívesebben használom, mint azokat, kényelmesebbnek és precízebbnek találom az oldal megtervezését. PDF-be is exportál. Igényes szöveget (és többek közt PDF-et) érhetnél el a TeX/LaTeX szövegformázó rendszerrel is, de az már a programozáshoz hasonló pepecselést igényel, kevés embernek fekszik.
Ez a Sribus majdnem jó. az a baj h bonyolultabb szöveget írni bele. Na és az h nem használható a különféle betűstílus.
De még próbálkozok vele.
Köszi a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!