Miért nem tudom a két évvel ezelőtti mentésem folytatni a The Witcher 3:Wild Hunt játékprogramba?
Több mint két éve meg vásároltam a játékot 178 játékóra után két évre abbahagytam a játékot, és most mikor folytatnám a játékba való belépéskor nincs lehetőségem a "folytatásra" csak "új" játék kezdésre.
Érdekesség az egészbe ,hogy a GOG Galaxy kliensbe a saját felhasználómba szépen belépve benne van minden aktivitásom 178 óra felismeri meg minden!
De a játékban még sincs lehetőségem folytatni azt.
Egyszerűen nem értem miért.
(még arra gondoltam,hogy mivel a gog galaxy kliens a /C meghajtón van telepítve a Játék pedig egy másikra a /D re talán be zavar.. de ezen kívül semmi más tippem.
Előre is köszönöm ha valaki esetleg tudna segíteni válaszokkal.
A mentés megvan a Betöltés menübe látszódik?
Volt azóta letörölve a játék?
Be van kapcsolva a felhő-szinkronizálás?
Újra telepíttetted a Windowst azóta?
Szia!
A játékot el indítva a betöltés menüben nem látszódik!
Viszont a GOG Galaxy kliensbe igen látszódik minden elért mérföldkő és százalékosan is minden.
Volt azóta le törölve a játék igen.
Volt újra telepítve a Windows is.
És legjobb tudomásom szerint a felhő szinkronizálás is be van kapcsolva a GOG Galaxy kliensbe.
Azóta kezdtem egy újat de ha tudnád az okát kíváncsi lennék, szívesen rá néznék a régi mentésemre is.
Köszönöm Szépen az időt energiát.
Igen jól gondoltam, hogy be volt illetve be is van pipálva a Cloud Saves: Sync local saves with GOG Galaxy Cloud.
Még sincs sehol a két éves mentéseim.
Köszi.
Akkor sajnos én csak ennyit tudtam segíteni, ha tényleg minden áron szeretnéd betölteni a mentéseket akkor support-on bejelentheted ők talán többet tudnak mondani.
P.S.:Szerintem az lehet a baj, hogy amikor a mentéseddel játszottál akkor nem volt bekapcsolva a Cloud nekem is be kellett elsőnek igaz most én is újra raktam és most automatikusan bekapcsolta de akkor nem(2016.06.).
Igen értem.
Köszönöm Szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!