Windows7 mellé lehet vistát rakni? (tobbi infó lent)
Figyelt kérdés
egy vinyóm van és két partícióm(nembiztos,hogy egy vinyóm van ha megtudom valahol nézni akk mondjátok el léci)az egyiken a win7 van a másikon semmi nincsen,erre szeretném rárakni a vistát úgyhallottam,ha két op rendszer van rajta akkor összeomlik,hogy tudnám szt megcsinálni,hogy kérdezze meg indításkor melyiket akarom használni?Légyszíves részletesen írjatok mert először csinálok ilyet :)2010. jún. 22. 10:06
11/22 anonim válasza:
Amikor telepíted a Windows-t, a telepítés előtt előjön a particionálás.Ott megjelenik mind a kettő meghajtó, majd ott válaszd ki azt, amelyikre szeretnéd felinstallálni.Ha nem NTFS jelezni fog, és átkonvertálja, majd megy a telepítés:)
12/22 A kérdező kommentje:
tehát egy utolsó szó nyugodtan telepíthetem semmit nem kell átalakítani ésmegváltoztatni,ugyan úgy telepítem mint ha csak egy újjat telepítenék igaz?
2010. jún. 22. 18:33
13/22 anonim válasza:
Aha, de vigyázz ha telepíted a meghajtóra akkor elsőnek másold át az adatokat egy Pendrive/DVD/CD mert azt a meghajtót fogja formázni, ha jól emlékszem.
14/22 A kérdező kommentje:
de ezt nem menti egy wondows.old nevezetű mappába,ja és mért írja azt valaki,hogy macerás telepíteni a kettőt--> http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2.. és meglehet csinálni ezt eredeti windowsal is?
2010. jún. 22. 18:57
15/22 anonim válasza:
Természetesen meglehet csinálni.:D
16/22 A kérdező kommentje:
nem is tudtam ,hogy ilyen egyszerű(ha ezt tudtam voltna akkor az xp mellé telepítetetem volna a windows7-et)
2010. jún. 23. 10:27
18/22 bp1985 válasza:
Nem eredeti volt, mert windowsért nem adok pénzt, mikor leszedem a netről. Amúgy pedig a vaterán vett vistád ugyanúgy illegális, mint a netről szedett. Mivel azt nem megveszi a tulajdonos, hanem licenceli. zaz csak egy licence-t veszl, nem egy oprendszert. Azt csak használod, de nem a tied.
19/22 A kérdező kommentje:
HALÁLKOMOLYAN MONDOD?de ha már ne használja az illető a vistáját ? akkor is illegális?
2010. jún. 23. 18:43
20/22 anonim válasza:
Ha Windows-ért nem fizetsz, akkor miért nem használsz Ubuntu-t?:) 1000x-szer jobb mint a Windows, és ingyenes is! www.ubuntu.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!