Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows7 mellé lehet vistát...

Windows7 mellé lehet vistát rakni? (tobbi infó lent)

Figyelt kérdés
egy vinyóm van és két partícióm(nembiztos,hogy egy vinyóm van ha megtudom valahol nézni akk mondjátok el léci)az egyiken a win7 van a másikon semmi nincsen,erre szeretném rárakni a vistát úgyhallottam,ha két op rendszer van rajta akkor összeomlik,hogy tudnám szt megcsinálni,hogy kérdezze meg indításkor melyiket akarom használni?Légyszíves részletesen írjatok mert először csinálok ilyet :)
2010. jún. 22. 10:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Amikor telepíted a Windows-t, a telepítés előtt előjön a particionálás.Ott megjelenik mind a kettő meghajtó, majd ott válaszd ki azt, amelyikre szeretnéd felinstallálni.Ha nem NTFS jelezni fog, és átkonvertálja, majd megy a telepítés:)
2010. jún. 22. 18:05
 12/22 A kérdező kommentje:
tehát egy utolsó szó nyugodtan telepíthetem semmit nem kell átalakítani ésmegváltoztatni,ugyan úgy telepítem mint ha csak egy újjat telepítenék igaz?
2010. jún. 22. 18:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Aha, de vigyázz ha telepíted a meghajtóra akkor elsőnek másold át az adatokat egy Pendrive/DVD/CD mert azt a meghajtót fogja formázni, ha jól emlékszem.
2010. jún. 22. 18:45
 14/22 A kérdező kommentje:
de ezt nem menti egy wondows.old nevezetű mappába,ja és mért írja azt valaki,hogy macerás telepíteni a kettőt--> http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2.. és meglehet csinálni ezt eredeti windowsal is?
2010. jún. 22. 18:57
 15/22 anonim ***** válasza:
Természetesen meglehet csinálni.:D
2010. jún. 22. 19:32
 16/22 A kérdező kommentje:
nem is tudtam ,hogy ilyen egyszerű(ha ezt tudtam voltna akkor az xp mellé telepítetetem volna a windows7-et)
2010. jún. 23. 10:27
 17/22 anonim ***** válasza:
:)
2010. jún. 23. 14:05
 18/22 bp1985 ***** válasza:
Nem eredeti volt, mert windowsért nem adok pénzt, mikor leszedem a netről. Amúgy pedig a vaterán vett vistád ugyanúgy illegális, mint a netről szedett. Mivel azt nem megveszi a tulajdonos, hanem licenceli. zaz csak egy licence-t veszl, nem egy oprendszert. Azt csak használod, de nem a tied.
2010. jún. 23. 18:25
 19/22 A kérdező kommentje:
HALÁLKOMOLYAN MONDOD?de ha már ne használja az illető a vistáját ? akkor is illegális?
2010. jún. 23. 18:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha Windows-ért nem fizetsz, akkor miért nem használsz Ubuntu-t?:) 1000x-szer jobb mint a Windows, és ingyenes is! www.ubuntu.com
2010. jún. 23. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!