Windows7 mellé lehet vistát rakni? (tobbi infó lent)
Figyelt kérdés
egy vinyóm van és két partícióm(nembiztos,hogy egy vinyóm van ha megtudom valahol nézni akk mondjátok el léci)az egyiken a win7 van a másikon semmi nincsen,erre szeretném rárakni a vistát úgyhallottam,ha két op rendszer van rajta akkor összeomlik,hogy tudnám szt megcsinálni,hogy kérdezze meg indításkor melyiket akarom használni?Légyszíves részletesen írjatok mert először csinálok ilyet :)2010. jún. 22. 10:06
1/22 anonim válasza:
nem omlik össze.. amugy hülyeség.... mert .. vista = win7 akkor inkább xp t rakj rá .d
2/22 A kérdező kommentje:
nem kell semmit se csinálnom? magától megkérdezi?(amúgy nem így hallottam,hogy win7=vista
2010. jún. 22. 10:13
3/22 anonim válasza:
megkérdezi.. de most nagy különbség nincs közte,,, a vista szarabb talán annyi.. de minek neked a win7 meg a vista ? mert nekem win7 meg xp van és igy tökéletes
4/22 A kérdező kommentje:
mert,ki szeretném próbálni és a windows7-et nem én tlepítettem és a telepítő dvd-je sincs meg nekem és akarok venni egy op rendszert és nem xp-t(elavult)nem windows7-et(drága) hanem inkább a vaterán 5000 forintért vistát :)
2010. jún. 22. 10:25
5/22 anonim válasza:
0minek költesz rá... leszeded netröl azt jól van
6/22 A kérdező kommentje:
próbálok legálisan élni ,de igazad van
2010. jún. 22. 10:31
7/22 bp1985 válasza:
Ne rakj fel vistát. Semmi értelme. Nekem volt a 7 előtt, de már a dvd-t is kidobtam.
8/22 A kérdező kommentje:
az eredeti dvd-t kidobtad :O
2010. jún. 22. 12:18
9/22 A kérdező kommentje:
de hoogyan kell egyszerűen a másik partícióra telepítem a vistát(vgy az xp-t)és már jó is vagy hogyan kell???égyszíves mondjátok el és erre válaszoljatok pls
2010. jún. 22. 15:41
10/22 A kérdező kommentje:
de hogyan kell,eygszerűen...(bocssi hibás volt)
2010. jún. 22. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!