Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen Windowst használtok?...

Milyen Windowst használtok? Miért az a Windowst használjátok?

Figyelt kérdés

Jövőhéten rakom újra a gépet, rakom fel a Windows 8.1-t, mert a Win10 frissítéseit sok hibáit nem lehet bírni.

Azt halottam hogy a Win7 nem kezeli az SSD-t alapból, ezért be kell valamit állítani, hogy ne csökkentse az élettartamát. Igaz ez?

2018. aug. 26. 11:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Windows 7 Ultimate-t használok, 250GB-os Samsung SSD-n. Tökéletesen kezeli, semmi baj nincs vele, a gép 3 éves.

Az én gépemen sosem volt Win 10, szerintem nem is lesz . Anyum laptopján volt, neki a tavaszi frissítés után nem indult el a rendszer, akkor tettem neki is rá a Windows 7-et.

Rengeteget dolgozom a gépemen, kb éjjel nappal megy.

A Win 7-el nincs semmi problémám, nem fagy le sosem, a frissítések le vannak tiltva nehogy véletlenül újrainduljon. Védelemnek Eset Insternet Security 11 van feltéve.

Eléggé nyúzom a gépet, egyszerre fut rajta általában a Photoshop CS6, Illustrator CS6, DreamWeaver 2017, Sony Vegassal is volt már hogy többszáz gigás videót rendereltem ki, és közben még Photoshopban is dolgoztam. Eddig lekopogom egyszer sem fagyott le vagy kapott kékhalált.

2018. aug. 26. 13:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Jaaaaj, te vagy az a múltkori csávó, aki mindenért szidta a win10-t:DD
2018. aug. 26. 14:13
 13/17 Gábor_79 ***** válasza:
Pont 8 napja tetted fel ugyanezt a kérdést https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__.. ami nem is lenne olyan nagy baj, de jó sok választ kaptál.
2018. aug. 26. 15:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Csakis windows 10, ha már muszáj windows legyen. A 8.1 egy nagy szar szerintem, a 7-es meg már elavult, használhatatlan az új hardverekkel, még az usb3.0-t sem támogatja.

Egyszer volt vele gondom, azt is javították 1-2 nap alatt. Cserébe mindig mindenből megkapod a legújabbat és érkeznek hibajavítások, biztonsági foltozások is. Win 8.1 pl már alig kap biztonsági frissítéseket így sokkal sebezhetőbb.

Nekem épp ellenkező véleményem van amúgy. Win 8.1 folyamatosan fagyott le, win 10 lassú, viszont használható és sosem akad meg itthon az egyik 12 éves gépemen, iskolában sincs velük gond, pedig azok is már 6+ éves vasak és új korukban is gyengék voltak.

2018. aug. 26. 20:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Nemrég tettem fel a 10-est.Előtte Linux Mint 19 és Win 7 volt.Teljesen stabil,gyorsan frissül,csak fel kellett dobnom a Classic Shell-t a jól megszokott Start Menü küllem miatt.

Stabil,gyors,eddig semmi problémám vele.

A Win 7 is beton stabil volt,Mint-nél hiányoztak a játékok és volt 1-2 fókasága,de az sem volt rossz (ott viszont napi szinten jöttek a frissítések,javítások).

2018. aug. 27. 00:21
 16/17 anonim ***** válasza:
11-es: hasonló helyzet, de öt éves, jól karbantartott és vírusmentes Lenovo Windows7 Home 64 bites op.rendszerrel, védelem Eset Internet Security11 vásárolt licenszkóddal. Szinte egész nap megy, mert munkaeszköz és kiválóan teljesít. De én is megpróbáltam a 10-et, nincs róla jó véleményem. NEM munkára való.
2018. aug. 27. 12:02
 17/17 anonim ***** válasza:
10-est használok most leginkább. Miért azt? Elsősorban a DX12 miatt - tehát játékok miatt, minden másra van „rendes” oprendszerem (nem, nem Windows).
2018. aug. 27. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!