Milyen Windowst használtok? Miért az a Windowst használjátok?
Jövőhéten rakom újra a gépet, rakom fel a Windows 8.1-t, mert a Win10 frissítéseit sok hibáit nem lehet bírni.
Azt halottam hogy a Win7 nem kezeli az SSD-t alapból, ezért be kell valamit állítani, hogy ne csökkentse az élettartamát. Igaz ez?
Windows 10 sok frissitései és hibái ? Oo
Nekem még valahogy soha sem jött elő. Egyetlen egy buildel volt baj azt is másnapra javították. Milyen hibái vannak a Win 10-nek ami előtte lévőben nem voltak ? Szerintem messze eddigi legjobb és stabilabb Windows frissíteni is havonta 1 max 2x jön egy pakk.
Win 10 > Win 7 > Win 8.1 > XP valahogy így nézne ki nálam (XP is egy sz*r volt de akkoriban korszak meghatározó volt)
Windows 10, mert semmi baja nincs.
De az közismert, hogy te nem direkt töltesz le frissítéseket és szerinted vírusirtóra sincs szükség, úgyhogy ezekből kiindulva nem is csoda ha a rendszered abnormálisan viselkedik.
Minden évben újba kell rakjam a gépet 2x.
Nem egy gépről beszélek, a családban az összes gépről.
Kék halál volt már az összes gépen, ez ciklusban csinálta egy nap 50x, még a HDD-nek is megrongálta a teljesítményét, szerencsére Windows 7 telepítés minden hibát meg oldódott, újra 100% teljesítmény is.
Meg mindennap a tálcán töltenek az ikonok.
4 Éves gépem van.
8 GB ram kell a Win10-nek, nekem az is van.
A 8.1 még 2 GB ramal is bőven el van, és sokkal gyorsabb még a régi gépeken is.
Gépem:
TÁP: FSP 400W HEXA
Alaplap: MSI H61M-P31 (G3)
Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz
Ram: G.SKILL 8GB DDR3 1600MHz F3-1600C11S-8GNT
SSD: Adata 128 GB
Merevlemez: Toshiba 1TB
Merevlemez: WD 1TB
22x dual layer DVD író
Nagybátyám gépe:
Processzor: Intel processzor celeron E3400 2.60 GHz, 800 MHz FSB
Alaplap: Gigabyte GA-G31M-ES2L
Ram: 4GB
Tápegység: CODEGEN 300X 300W
Merevlemez: ST360015A 60 GB (Ezen van neki a rendszer).
Merevlemez: Toshiba 1TB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!