Csak nekem támadt ilyen jó ötletem (lent) a HD videószerkeztés terén?
[attól félek nem fog válaszolni senki]
ugye az a helyzet hogy a HD videókat csak nagyon erős gépen lehet szerkezteni szaggatások nélkül
.... ha egy program csinálna egy átmeneti videófilet (gyengébb minőségűt mint a HD) ,azt megszerkezteném és mikor elmentem visszatöltené az eredeti HD videót
(és így nagyon szép minősége lenne és a szerkeztéskor is lehetne vele dolgozni)..
vagy létezik egyátalán ilyen program??
ha ezt valaki végig olvasta akkor annak köszönöm, ha netán válaszolni is tudna és nem laikus akkor kifejezetten boldog leszek:)
most ne a magyar helyesírási szabályokat vitassuk
köszönöm
A kérdező szerintem ne a visszakonvertálásra gondol, szerintem.
Viszont HD videónál sem a megjelenítés miatt kell a komoly gép, hanem a képkockák némelyikének újraszámításához vágás után. Tehát hiába végzed el egy gyengébb minőségű videón a vágásokat, majd azt mondod, hogy akkor "na ugyezt a naggyal is", ugyanúgy lassú lesz.
12:14 igen igen ,nem az újra konvertálásról beszélek, annyira azért értek a dologhoz.
az Corel Video Studióval már énis próbálkoztam jó is ,csak rájöttem hogy a Sony Vegas sokkal jobb:), csak abba meg eléggé szaggatnak a HD videók, ezért kérdeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!