Van egy még nem kidolgozott, de elkezdett PC játék ötletem. Kit kereshetek meg vele szerintetek?
Figyelt kérdés
(a Digital Reality-t már felkerestem, de nem voltak túl kommunikatívak)2011. nov. 6. 21:01
1/11 anonim válasza:
Egész konkrétan mely részeit tervezted már meg ha szabad érdeklődnöm?
2/11 A kérdező kommentje:
kezdetlegesen vázolgatok magamnak, rajzolni sajnos nem tudok... de próbálkozom :)
2011. nov. 6. 21:07
3/11 anonim válasza:
MOndhatnál róla pár dolgot (nem trollkodok, csak érdeklődöm...)
4/11 A kérdező kommentje:
nem hiába nem fejtettem ki ide :)
2011. nov. 6. 21:22
5/11 anonim válasza:
Hát kb. sehová, maximum kis kezdő cégek értékelik az ilyen dolgokat, de ők sem sokszor. Szedj össze egy csapatot, és írd meg magadnak, akkor maximum lehet esélyetek, de így semmi.
6/11 anonim válasza:
Igazából nevetséges az egész feltevésed, hogy bárki is foglalkozni fog veled, már ne is haragudj...
7/11 A kérdező kommentje:
Amíg ilyen emberek élnek a Földön, addig biztos. Ha valaki elém állna egy ötlettel, én legalább elolvasnám...
2011. nov. 6. 21:41
8/11 anonim válasza:
A mai világba sokat ne várj. Lehet forradalmi ötleted ha le se sz@rják és sajnos a "nagyok" ezt teszik.
Szóval szerintem független fejlesztőként kéne csapatot szerezned.
9/11 anonim válasza:
Jó, legalább annyit, hogy milyen stílus?
10/11 anonim válasza:
Ha ide nem is de privátba irhatnál valamit
bár azt ide is leirhatnád amiere mindenki kiváncsi sok ilyen kérdés van
szóval anyira egyedi hogy semit se mondhatsz?
rpg,rts,fps,tps,mmo,kaland,ügyeségi,táblajáték,arcade
??? meg hogy mi van meg kép vázlatok?
pályák? karakterek történet
vagy a játék lényeg vázlatos leirása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!