Mi a probléma a Windows Updattel?
Sziasztok!
A Windows Updattel lenne problémám. Mikor kikapcsolok akkor automatikusan kiírja a gép hogy ne kapcsoljam ki a gépet mert telepíti a Windows Updatet. El is megy 20%-ig aztán megáll, majd később a gép is leállítva így a letöltést.
Mikor visszakapcsolom a gépet akkor egy üzenet fogad hogy "Nem sikerült a Windows Update telepítése, Frissítések visszavonása."
Ez engem már nagyon zavar, újratelepíteni nem akarom a Windowst mert félek hogy abból is probléma adódna.
Én sérült fájlra gyanakszom de nem annyira értek hozzá, ezért kértem a segítséget.
amikor megáll, akkor mennyit vársz?
Van hogy 30-40 percet telepit stb.
A hibaelhárítót próbáltad már futtatni?
A hibaelhárítót futtattam és azt írta hogy minden ami problémás ki lett javítva. De minden maradt ugyanúgy. Ugyanazt a hibaüzenetet kaptam.
Amikor megáll akkor rögtön kiírja hogy leállítás aztán a gép leáll.
Szia!
Végigfuttattam a programot de szerintem nekem egy "kisebb" Windows Updattel van problémám.
"2018-08 Összesítő frissítés Windows 10 Version 1607 x64-alapú rendszerekhez (KB4343887)"
Ezt nem akarja telepíteni semmiféleképpen nem tudom miért. Már Microsoft katalógusból is próbáltam leszedni de mikor letöltött akkor újraindítást kért megint. És megint kiírta hogy visszavonja a frissítést.
Ezt a "kisebb" frissítést offline nem lehet telepíteni?
Köszönöm a segítséget előre is.
Ez sajnos újratelepítés. Esetleg még ezt megpróbálhatod, de sok esélyt nem látok a javulásra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!