Miért nem tudok windows 10 pro-t telepíteni?
Figyelt kérdés
Adott egy laptop, eddig win 10 home volt rajta. Most pro-t szeretnék feltenni rá. A media creation tool elvileg már olyan telepítőkrt szed le amiben az összes verzió megtalálható. Telepítésnél mégsem ajánl fel választási lehetőseget hanem automatikusan feltesti a home-ot. Találkozott már valaki ilyen problémával?2018. júl. 29. 09:39
1/2 anonim válasza:
Nemigazán, próbáld mef letölteni a legújabb cration toolt és amint elkezded ott lesz opció h melyik verziót akarod felrakni és ez csak egy eszköz ez nem tartalmaz semmit csak letölti a megfelelő windowst. Igazából a microsoft oldaláról is le lehet tölteni magát az iso-t oda is van írva h home és pro. [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Természetesen a legfrissebb creation tools volt amivel próbáltam. Tudom, hogy csak az iso letöltése a feladata, nem is állitottam mást. Ha megnézed az általad linkelt oldalon a legördülő menüt akkor látni fogod, hogy nem lehet kiválasztani azt, hogy home vagy pro legyen. Más tészta, hogy ez az oldal gépről nem is működik. Ettől függetlenül innen is szedtem le telepítőt de az sem volt jó. Ha ki tudnám választani a telepítés elején, hogy mit tegyen fel akkor nem írtam volna ki kérdést.
2018. júl. 29. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!