Milyen Windows rendszert ajánlotok erre a gépre? 17/f
Nem sokat lesz használva az a gép, viszem ki falura az öreg házunkba. Én járok oda ki hétvégente, mivel utálom a várost, na meg ott vannak a barátaim. Hetente/kéthetente volna csak bekapcsolva, akkor is csak addig amíg ott vagyok.
Rámásolok majd vagy 100GB-nyi zenét ha netán házibulit csinálnék, meg ráteszek 1-2 játékot ha unatkoznék.
Net nem lesz rákötve, maximum ritkán ha rákötöm mobilon keresztül a mobilnetem (ezért a Windows Update-t mindenképp letiltom majd).
(télen egész héten a fűtetlen házban lenne, volt már hogy a szobákban is fagypont körül volt a hőmérséklet, ha ott vagyok akkor abban az egy szobában egy régi gázkonvektorral fűtök)
A gép:
Intel Core 2 Duo E6550 @2.33GHz
4GB DDR2 ram
125GB Adata SSD
150GB Segate HDD
NVIDIA GeForce GT 710
Intel(R) 82566DM-2 Gigabit hálózati kapcsolat
Plusz egy TP Link USB wifi adapter, ha megosztom a mobilnetem.
Ez egy leírt céges gép, jelenleg/gyárilag Windows Vista Business van rajta a HDD-n, az SSD-t én teszem majd bele.
Windows 7 Home Premium.
Nem értem ez miért kérdés.Itthon sokkal gyengébb gép van,ls azon is jól fut a win 7.Meg amúgy is,az a legtámogatotabb rendszer játékok terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!