Lenovo G580 20150 notebook touchpad érzékenység állítás?
Helo!
Az volna a kérdésem, hol/hogyan tudnám beállítani a touchpad érzékenységét a fent említett notinál win 7 64bit ultimate esetében?
A vezérlőpult egér beállításai így néz ki:
(igen, a kijelző kicsit sérült, régi lapos)
Ezzel szemben a hivatalos oldalon teljesen másképp néznek ki a beállítási lehetőségek. Nincs semmi ultraNav opció nálam.
Pontosan ugyan az a gond, mint ennél a régebbi angol cikknél (csak itt kicsit másabb a notebook verzió, mert ez sima g580 20150-ös modell):
Természetesen a lenovo oldala sem segít semmit.
Ezt az Elantech-es verziót nem tudja telepíteni mert nem talál hozzá eszközt,
Egér-bill - Touchpad Driver for Microsoft Windows 7 (32-bit, 64-bit) - Lenovo G480 (2184, 20149), G580 (2189, 20150), G780
driver name: Touchpad Driver (Synaptics,ElanTECH)file name: 0qto08ww.exe file version: 15.3.39/10.4.2.8OS: windows 7 manufacturer: Synaptics, ElanTECH
Fel lett rakva, ezt a gagyi semmirevaló beállítást adja csak be.
Honnan/Hol lehetne leszedni valami normális driver-t amivel be lehetne állítani az érzékenységet? Kb rálehel az ember és már beveszi (a véletlenül hozzáérsz, gépelés közben törölsz valamit és visszalép az előző oldalra bill kombó meg különösen jó, mert nem ártana, ha van, csak épp teljesen defektes így).
Előre is köszi.
ultranavra próbáltál rékeresni?
egyébként nekem is ugyanúgy néznek ki a beállítások mint nálad,tehát a touchpad felületének az érzékenysége nem állítható.ha jól értem az a baj hogy túl érzékeny.szóval nem tudom hogy lehet-e kezdeni vele valamit szoftveresen.
Sajnos csak azt választhatom ki vele, hogy csak touch pad vagy touch pad + piros kis egérirányító a bill közepén (ami nincs ennél a fajtánál), ha belépek a beállításokba feldobja az imguros egér beállításokat bármiféle extra nélkül.
Akkor ez lehet sajnos ilyen, szomorú dolog :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!