Windows 7,8.1 jól kezelik az SSD-t?
Azt halottam és olvastam, hogy a Windows 7 nem tudja úgy kezelni az SSD-t mint a Win10, és emiatt rövidül az élettartama.
De azt tudom a Windows XP egyáltalán nem kezeli.
Szerintetek kell beállítani a win7, 8.1-n valamit ha SSD-m van?
Mert nagyon elegem van már a Win10 frissítéseiből, minden héten gond van.
Videók:
Nézzétek meg a videókat mert monda az csávó hogy a programozók mit tudnak a win10-ről, amit ti nem is tudtok.
Ezért akarok váltani.
Baj ha ezt is meg csinálom?
Filmek NCore-ról :D
Ez jó nagyon :D
Iszonyú jó vicc. Ez aztán a hivatalos legális :P
Filmek nem tudnak vírusosak lenni, és ott ellenőrizve van.
Ha nem tudsz válaszolni, ellehet innen menni.
Ezeket is csináljam meg?
# 25 Semmi gond nincs vele már, több mint 1 honnapja, pár napja újra 100% lett a WD.
De majd csinálok egy teljes lassú formázást, meg újba rakom a Windowst.
Ilyen gondok mitől lehetnek?
"Seek Time Performance
Átlagos fejpozícionálási idő
Szervó problémára utalhat.
Kritikus attribútum"
A kérdésben linkelt videón a szaki nagyon buta. És ez a legveszélyesebb aki még dicsekszik is vele, más meg elhiszi.
Itt linkeltek már tőle CD, DVD-ről videóját, ott is hülyeségeket beszél. Itt látszik, hogy az oprendszerhez sem ért, de még a mobilklímákhoz sem! Érintőlegesen beszélt a mobilklímákról és látszik, hogy fingja sincs - arról sem- hogy működik.
Az ilyenek nagyon veszélyesek mert magabiztosan hülyék...
"Seek Time Performance
Átlagos fejpozícionálási idő
Szervó problémára utalhat.
Kritikus attribútum"
Ez mit jelent pontosan?
Szerintem semmi baja a WD HDD-nek, sata kábel is jó, mert ha kábel hibás lenne akkor nem lenne jó több mint 1 honnapja.
Lehet neked mondtam párhete a kérdésembe hogy ferde a sata csatlakozó az alaplapon, de lehet ez ilyen alapból, de nem nagyon ferde.
Kép: [link]
Szerinted miért van hogy frissít a windows és újba indul, és nem tudok semmire rá kantintani, csak a CTRL ALT DELETE feladat kezelő meg nyitása után jó a gép, de a feladat kezelőre is akadozva tudom elindítani. Szerinted miért van az a gond frissítés után?
Meg ez mitől lehet hogy fél óránként a tálcán a programok újratöltenek? De ezt már más is feltette ezt a kérdést, nem csak nálam van a program betöltések.
Mikkor még win7- használtam és DVD lemezről telepítettem a windows 7-t, ahol be kellene írni a kódot, ott szintén semmire nem reagál a gép, csak ha nyomom párszor a gombot a billentyűn akkor tovább tudok lépni.
Ez mitől lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!