Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7,8.1 jól kezelik az...

Windows 7,8.1 jól kezelik az SSD-t?

Figyelt kérdés

Azt halottam és olvastam, hogy a Windows 7 nem tudja úgy kezelni az SSD-t mint a Win10, és emiatt rövidül az élettartama.

De azt tudom a Windows XP egyáltalán nem kezeli.

Szerintetek kell beállítani a win7, 8.1-n valamit ha SSD-m van?

Mert nagyon elegem van már a Win10 frissítéseiből, minden héten gond van.

Videók:

[link]

[link]

Nézzétek meg a videókat mert monda az csávó hogy a programozók mit tudnak a win10-ről, amit ti nem is tudtok.

Ezért akarok váltani.

2018. aug. 18. 19:03
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Én tudok viszont választ adni:

Gyökér az, aki használja, nem analfabétákra tervezték.

Normális embernek, aki nem telepített minden hülyeséget tisztítóprogramtól kezdve egyedi start menüig, még sosem volt semmi baja vele. 4 éve használom a gépemen, és csak 1szer kellett újrarakni, akkor is azért mert így könnyebb volt rendberakni, mivel 10 perc alatt kész kb.

Öcséd hacker... Hogyne, hiszi a miskolci pék. Szólj ha sikerült betörnie a gépemre, szívesen adok hozzá IP címet, Mac címet, meg mindent, hátha úgy legalább meg tudja mondani melyik városban vagyok.

Amúgy meg ha olyan zseni vagy, miért nem nézed meg a microsoft oldalán a kérdésedre a választ, azazhogy az SSD trim-et melyik op.rendszer hogyan használja.

2018. aug. 18. 20:28
 12/38 anonim ***** válasza:
Milyen géped van? Hardveres hiba biztosan kizárható?
2018. aug. 18. 20:28
 13/38 anonim ***** válasza:

Itt valami hardveres gond lesz.

Én több gépen is használom a Win 10-et engedélyezett frissítésekkel.

Igaz, hogy "ki van herélve" a rendszer, pl. a store-beli alkalmazások meg a telemetria úgy, ahogy van le van tiltva.

2018. aug. 18. 20:41
 14/38 Gábor_79 ***** válasza:

Rendesen kezeli a hetes az SSD-t, még az újabb szabványú NVME-t is. Hármat használok azon a rendszeren 2 sata + 1.

+ a googlé/youtube nevedet én is be tudtam azonosítani ..001

2018. aug. 18. 20:42
 15/38 anonim ***** válasza:

Miért ilyen kreténektől tájékozódsz, mikor megteheted ugyanezt egy volt Microsoft alkalmazottól is?

https://www.youtube.com/watch?v=wPFbAqICUJo

Van még jó pár videója a 10-ről, érdemes megnézni. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: Semmivel nem rosszabb ilyen téren a 7. Nem kell külön állítgatni, buherálni, csak felteszed, és kész. Még az USB3, és UEFI támogatás is megoldható, némi utánajárással.

2018. aug. 18. 20:56
 16/38 A kérdező kommentje:

# 11 "Gyökér az, aki használja, nem analfabétákra tervezték."

Ésszel beszéljél.

Én minden programot hivatalos oldalról töltök le, zenéket youtuberól, filmeket Ncore-ról.

Hardveres hiba biztos nem lehet, mert frissítés előtt semmi gond nem volt, és más gépen is hasonló hibák voltak.

Gépem:

TÁP: FSP 400W HEXA

Alaplap: MSI H61M-P31 (G3)

Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz

Ram: G.SKILL 8GB DDR3 1600MHz F3-1600C11S-8GNT

SSD: Adata 128 GB

Merevlemez: Toshiba 1TB

Merevlemez: WD 1TB

22x dual layer DVD író

Windows 10 Home

Nagybátyám gépe:

Processzor: Intel processzor celeron E3400 2.60 GHz, 800 MHz FSB

Alaplap: Gigabyte GA-G31M-ES2L

Ram: 4GB

Tápegység: CODEGEN 300X 300W

Merevlemez: ST360015A 60 GB (Ezen van neki a rendszer).

Merevlemez: Toshiba 1TB

Windows 10 Home

2018. aug. 18. 20:57
 17/38 A kérdező kommentje:

# 15 Magyar videókat tudsz mutatni a Windows 10-ről?

Jó lenne olyan videó, amibe elmondják mitől van ez a sok hiba frissítés után.

2018. aug. 18. 21:01
 18/38 A kérdező kommentje:

Windows 10 frissítése előtt semmi baja nem volt a WD merevlemezemnek, de már meg javult 1 honnapja, és újra 100% lett a teljesítménye. Ma takarítottam alaposan ki a gépemet.

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Sata kábelek biztos nem rosszak mert akkor nem lenne jó már több mint 1 honnapja a WD lemezem, de a filmes mappa át írta pl: fi%%%5554.

Most már semmi gond nincs vele, csak a frissítés csinálhatta a gondot. Ma csináltam nagy takarítást a gépembe sata kábeleket ki vettel meg fújkáltam és a sata csatlakozókat is az alaplapon kompresszorral.

2018. aug. 18. 21:22
 19/38 A kérdező kommentje:

Vagy ezért vannak a sok hibák frissítés után, mert a startmenübe kikapcsoltam a csempéket?

És ezeket is beállítottam, amik videóban van:

https://www.youtube.com/watch?v=y0SvwPVLTQQ

2018. aug. 18. 21:58
 20/38 A kérdező kommentje:

Win10 nekem már törölt le filmeket.

Miért?

2018. aug. 18. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!