Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom crackelni a sims 2-t?

Hogy tudom crackelni a sims 2-t?

Figyelt kérdés
Az alapjáték megy de feltettem a mesés díszleteket mint kiegészítőt és azt írja ki hogy kérjük ellenőrizze hogy a lemez a meghajtóban van stb. de már benne van! (persze daemon tools segítséével) azt írták fórumokon ilyenkor crackelni kell de azt senki nem mondja meg hogyan lehet crackelni, segítsetek légyszi!
2008. nov. 2. 14:29
 1/4 anonim válasza:
70%
Ahova feltelepítetted a kiegészítőt ott megkeresed a mappáját, ott kell lennie gondolom egy jatekneve.exe nevű fájlnak. Cracket vagy te tudsz magadnak készíteni vagy netről bírsz letölteni. Ha megvan akkor a crack fájlt át kell másolnod az eredeti jatekneve.exe fájlra, elvileg mind a két fájl nevének egyeznie kell. Másolás, és felül kell írni amikor megkérdezi. Nem biztos, hogy ez így érthető.:/ De a lényeg, hogy a feltelepített fájlt felül kell írni a crack fájlal.
2008. nov. 2. 15:09
 2/4 anonim válasza:
100%

Nem kell letöltened, vagy készítened crack-et, mert az a simseknél rajta van a cd-n!

De a te esetedben a crack az a daemon tools által generált meghajtón lesz.

Tehát, tedd be a cd-t, nyisd meg a kiegészítőt a daemon tools-al, ami ugye generál egy új meghajtót és ezen a meghajtón lesz a crack fájl, a TSbin, vagy a Crack mappába. Ha mindkettő van akkor a Crack mappába lesz. Ha a mappán belül több dolog is van akkor neked azt kell másolni amelyiknek a mesés díszletes ikonja van. Ezekután kikeresed hogy a saját meghajtódon hova telepítetted a játékot, és ott is belemész a TSbin mappába, és azon belül lesz egy ugyanolyan mesés díszletes ikonú exe fájl és ezt a fájlt kell felülírni a másikkal. miután kész akkor nyomsz egy jobb klikket a felülírt fájlra és kiküldöd az asztalra (parancsikon létrehozása). és ezzel az ikonnal tudod majd elindítani a játékot. (az előzőt töröld is le ha még kint van az asztalon!)

Ha valami nem stimmel, vagy érthetetlen a leírás akkor nyugodtan írd meg, szívesen segítek.

Jó játékot!

Zsan

2008. nov. 3. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Megcsináltam amit írtál kedves előttem álló, de még mindig ezt írja ki h ellenőrizzem a meghajtót...És a kiegészítőben kell tenni a cracket vagy a játék mappájába? Köszi... U.I.: Már mindenhol volt ilyen crack fájl, én tettem be de semmi:(
2009. máj. 28. 18:46
 4/4 kirE93 válasza:
sziasztok.ugy csinaltam mindent ahogy irtatok de nekem 2 cd-n van a sims 2 alapjatek s a masikon a megnyitotunk vár az üzlet.nem tudom h mit csinaljak melyik ikont hova masoljam ... lecci segitsetek. köszi
2011. júl. 28. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!