Hogy tudom crackelni a GTA San Andreast?
Figyelt kérdés
Letöltöttem torrenten de nem tudom crackelni..életemben nem crackeltem..Help!2011. júl. 5. 18:50
1/7 anonim válasza:
Szent András törésvonalnál, a játék lemezén van egy hoodlum mappa, na abból azt az exe-t másold a játék főkönyvtárába és írd felül.
2/7 P.O.C. válasza:
Ha nem lenne mellékelve, vagy ha nem találnád, innen tudsz leszedni crack -et:
3/7 anonim válasza:
Az előzők nem olvasták el hogy még nem crackeltél ;)
Na tehát:
Általában a torrenteknél van mellékelve egy crack (általában egy mappa) aminek vagy csak simán CRACK a neve, vagy a hekker csoport nevét tartalmazza (pl. ViTALiTY,Razor1911,DETONATiON, stb stb)
A GTA San andreasban csak simán CRACK a neve (nekem az volt.)
Na ami benne van azt bemásolod a (Általában) Játék főkönyvtárába (és felülírod)
Szoktak mellékelni egy MSinfo vagy TXT fájlt ahol leírják mit kell pontosan csinálni
Remélem segítettem ;)
Fuet
4/7 anonim válasza:
Miből gondoltad, hogy ne olvastam el? Inkább te nem olvastad el a válaszom, San Andreasból a hoodlum release a legelterjedtebb, érthetően ez a mappa.
5/7 P.O.C. válasza:
Minden crack -hez mellékelnek nfo fájlt, ahol minden le van írva. Nem egy hülye ötlet elovasni.
6/7 A kérdező kommentje:
Oks köszi..talán menni fog.
2011. júl. 5. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!