Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell crackelni a GTA...

Hogyan kell crackelni a GTA San Andreast, ha a netről töltöttem le és egy ISO fájlt ad ki?

Figyelt kérdés
Létszi segítsetek mert nagyon vártam a San Andreast, csak nem indult el. :S
2010. márc. 15. 08:53
 1/2 anonim válasza:
Az iso fájl az csak 1 dologra jó: Azt lehet kiirni dvd-re
2010. márc. 15. 09:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Na azért ez így nem igaz, amit az előző írt, fel is lehet telepíteni, egy virtuális meghajtóba kell tenni, Daemon Tools nevű ingyenes programmal, ott lesz, hogy mit tartalmaz (daemon tools feltelepítése után a bal sarkán lesz a tálcának, egy villám ikonja van, vagy mi, bal egérgomb, kiad egy ablakot, ott válaszd ki a .iso file-t, ezután lehet, hogy elindul magától, ha nem, akkor a sajátgépben az egyik meghajtón találod meg). Ha jól értem a Crack van ISO fájlban, általában a játék szokott lenni.

A crack-et lehet, hogy fel kell telepíteni, de lehet, hogy csak simán be kell húzni a játékba, cracktől függ.

2010. márc. 15. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!