Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ti mai napig szoktátok használ...

Ti mai napig szoktátok használni a Windows Live Messengert?

Figyelt kérdés

Ugye létezik még az MSN, tehát nem halt még meg ugyanúgy lehet használni, sőt használom is. Egy baj van vele, nagyon kevesen tudják, hogy "újra van élesztve" a Windows Live Messenger, magyarokat nem nagyon láttam még.

escargot.log1p.xyz

Ti használjátok? Mi a véleményetek róla?

2018. júl. 30. 00:39
1 2
 11/16 kiskofa2006 válasza:
Én is használom
2020. ápr. 1. 13:44
 12/16 anonim válasza:
Énnekem is fent van. Tényleg a 2008-as érzés. Mondjuk csak nosztalgiából tettem fel. De nagyon sok mindent rejt a beszélgetésen kívül (távoli hozzáférés, bármekkora fájl küldése, játék). A Facebook Messengernél szerintem 100x jobb. Nagyon sokat használtam régen. Ha lehet így mondani: imádtam, vagy imádom is.
2020. máj. 3. 08:19
 13/16 anonim válasza:
Nekem is még megvan
2020. jún. 22. 23:59
 14/16 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy tévednek ide magyarok :)

balazsuser@hotmail.com az MSN címem ha valakit érdekel.

2020. jún. 28. 18:37
 15/16 kiskofa2006 válasza:
nekem is fent van :)
2020. júl. 3. 08:27
 16/16 anonim válasza:
Én nemrég próbáltam ki, király volt látni ahogy annyi év után újra életre kel :) Haverjaimmal, párommal szoktunk néha chatelni rajta, de inkább csak szórakozásból. Nekünk érdekes, mert akkor voltunk gyerekek, tiszta nosztalgia.
2020. dec. 22. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!