Ti mai napig szoktátok használni a Windows Live Messengert?
Ugye létezik még az MSN, tehát nem halt még meg ugyanúgy lehet használni, sőt használom is. Egy baj van vele, nagyon kevesen tudják, hogy "újra van élesztve" a Windows Live Messenger, magyarokat nem nagyon láttam még.
escargot.log1p.xyz
Ti használjátok? Mi a véleményetek róla?
Az, hogy "régen ez meg az meg az jobb volt", egyrészt csak nosztalgia. Sok esetben műszakilag egyáltalán nem volt jobb, csak a régi emlékek megszépítik.
Manapság pedig, mikor sokan csak tableten meg telefonon neteznek, minimális létjogosultsága van egy mobilkliens nélküli messengernek. A piac is eléggé telített, az átlagfelhasználónak a Facebook messenger, Viber, Telegram, Skype, Signal, stb... bőven elég.
Én használom, a barátaim is hamarosan telepiteni fogják.
Amúgy a program ugyan az, mint egykor volt. Annyi különbséggel, hogy nem microsoft szerverhez van kötve (azokat ugye lelőtték). Nem külön lett fejlesztve, csak a programba irt ip cim lett átirva. Személy szerint jobban szeretem, mint a facebookot. Nosztalgia, nincsenek hirdetések és sok felesleges információ, nomeg ténylegesen szólásszabadság van. Ha feltörik sem tudnak meg rólad mindent...
Pedig egyszerű, ma már annyira alapvető és egyszerű a skype, viber, messenger, whatsapp meg a többi, hogy nem kell még egy.
Még akkor sem ha az éppen az msn. Jó volt, szép volt, talán jobb is, mint a mostaniak, de egyszerűen mivel minidnek ugyanazokat használja, ami 1-2 akttintás és fent vagy telón, gépen stb.
Ha az msn újra alap lenne a telókon meg a gépeken, mint a google alkalmazások, akkor valszeg pörögne az msn.
De így nem, és nem is fog már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!