Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win 10-en nem tudom futtatni...

Win 10-en nem tudom futtatni a torrentről letöltött dolgokat, mert a torrent üzemeltetők nem támogatják a Win-10-et?

Figyelt kérdés

Ezt ki lehet valahogy kerülni?

Vagy esetleg más OP rendszert kell keresnem?

A CorelDraw X4 ről lenne szó. (Ennél frissebb verziók mennek esetleg nektek?)

2018. júl. 22. 19:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Torrent üzemeltetők: illegális tevékenységet folytató emberek, akik a készítők kárára terjesztik/lehetővé teszik (többnyire tört, azaz védelemtől megfosztott) tartalmak terjesztését. Mindehhez szervereket üzemeltetnek, ami lehetővé teszi tevékenységük folytatását, mert ugye a többnyire tört tartalmaknak valahol biztonságosan és zavartalanul terjedniük kell. Most, hogy ezt tisztáztam, folytatnám.

Pro: az első kettő, de különösen a 2. válasz elég negatívan hat.

Kontra (ellened): megkaptad a választ, ez tény, hogy túl régi az a verziójú szoftver. Amit te teszel az az, hogy szimplán ignorálod ezt a tényt, mást szidsz mert "jajj szegény én, szemetek a válaszolók velem". #4 válaszolónak teljes mértékben igaza van, mégha kevésbé kedvesen is fogalmazta meg. Nem mintha meg lehetne ezt még kedvesebben fogalmazni. Annyival kiegészíteném, hogy ezt a lustaság szüli. Inkább szenved sok kérdező a triviális kérdésével itt, minthogy 3-6mp alatt a Google-ben megkapná a választ. Nekem az ilyen emberekkel nincs bajom, sok szerencsét ehhez :D Van egy jó mondásod, ami hatványozottan igaz rád. Idézném: "Ne csak a saját igazad legyen előtérben, gondolkozz kispajtás!"

2018. júl. 22. 22:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Amivel te esetleg keverheted: [link] - de ez nem a kérdésedben említett programverzió.
2018. júl. 22. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!