Arkhowar kérdése:
Egy XP-s játékot futtatni Win 10 alatt, milyen emulátorral lehet ezt megtenni?
Figyelt kérdés
Láttam win xp mode-ot, de az win 7-re készült van valamilyen máa program?2018. júl. 11. 11:35
1/8 anonim válasza:
Nem is biztos hogy kell ilyen, de egyébként a windows 10 tud olyat, hogy futtatás windows xp módban
2/8 anonim válasza:
Jobblikk az exe-re/tulajdonságok/kompatibilitás/futtatás a következő kompatibilitási módban stb stb
3/8 A kérdező kommentje:
És ez egy 98-as játéknál is működhet? Majd gépről ránézek. Ha esetleg nem működne, akkor valahogy meg lehet oldani?
2018. júl. 11. 12:26
4/8 anonim válasza:
Elvileg win95-ig működik a kompatibilitás mód, de nagy csodát ne várj.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom, ha hazaérek!
2018. júl. 11. 12:37
6/8 anonim válasza:
Ha nem működik, akkor meg használd a VMWare-t.
7/8 anonim válasza:
Szerintem, akkor jársz a legjobban, ha felrakod a VirtualBox-ot, arra telepítesz egy WinXp-t, vagy Win98-at, és arra rakod a játékot, vagy amit akarsz
8/8 anonim válasza:
Próbáld meg fut-e a játék
Megnézed ezt:
Erre a játékra szerintem mindenki emlékszik, nah ez win 10 64biten gond nélkül fut :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!