Adobe Illustrator kérdés?
A mese alapján nem nagyon tudom elképzelni, hogy kéne kinéznie, de úgy alítom, hogy ugyanannak a formának a hol előtérbe, hol takarásba kerülésével lehet gondod. Szerintem ezt a vektorgrafikus programokban nem tudod „csalás” nélkül, vagyis úgy megoldani, hogy az elöl- és hátul lévő részek valóban egyazon objektumhoz tartozzanak. Én Illustratort nem használok, Inkscape-ben így csinálnám:
Ha félreértettem a problémádat, akkor elnézést, próbáld pontosabban leírni.
Sajnos, az én gyatra vizuális fantáziámon ez se tudott lódítani, de ne erőltessük. Az Inkscape egy jóval egyszerűbb, de az Illustratorhoz hasonló ingyenes vektorgrafikus program. SVG formátumban ment, az .AI formátumot pedig olvassa, úgyhogy adott esetben a két program besegíthet egymásnak (bár több évvel ezelőtt tapasztaltam olyat, hogy a rétegsorrend nem mindig volt korrekt -- nem tudom, most is előadódik-e ilyesmi). Az AI mellett szükséged ugyan aligha van rá, de ha kipróbálnád:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!