Hogyan tudnám át állítani az Adobe Illustrator nyelvét Magyarról Angolra?
Figyelt kérdés
Le teleptettem a programot, és oké hogy magyarul van, de angol nyelven könnyebben megtalálom ezen is a dolgokat. Nézegettem a programban a beállítások menüpontot, de nem találtam olyat hogy Nyelv, vagy ilyesmi, csak olyat, hogy az Elválasztás milyen nyelv szerint legyen, vagy valami ilyesmi. Neten már rá kerestem, de főleg MAC-en csinálják, vagy épp azt mondják hogy itt meg ott az en_US(?) mappát nevezzem át hu_HU-ra és úgy jó lesz, de nekem csak hu_HU mappám van. Legyetek szívesek segíteni, nem pedig google kereséseket küldeni. Ezért vagyok itt.2017. máj. 18. 18:43
1/6 anonim válasza:
megveszed az angol nyelvű verziót
2/6 A kérdező kommentje:
.. egyéb válasz?
2017. máj. 18. 18:49
3/6 DjImipapa válasza:
Próbáld a hu_hu mappát en_us-ra nevezni...
4/6 A kérdező kommentje:
3# tanulj már meg olvasni kérlek szépen. "vagy épp azt mondják hogy itt meg ott az en_US(?) mappát nevezzem át hu_HU-ra és úgy jó lesz, de nekem csak hu_HU mappám van. ". kiemelem neked: "DE NEKEM CSAK hu_HU MAPPÁM VAN." ... :))))))))))
2017. máj. 18. 20:50
5/6 DjImipapa válasza:
Te meg ne vergődj, hanem tanulj meg értelmezni. Ha huhu van, azt írtam, nevezd át enus ra. Mi nem világos ezen?😃
6/6 Pirx pilota válasza:
A mappa átnevezés ne jó megoldás, mert nem fordít le mindent.
A Adobe accountba kell belépni és azon felületen változtatni az adatlapban megadott földrajzi helyen( mondjuk az USA-ra) . Majd törölni a programot és újra letölteni. Ezt követően már angolul lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!