Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Más is lusta elnevezni a...

Más is lusta elnevezni a menteni kívánt fáljait?

Figyelt kérdés
Ez bizony hanyagság, tudom, és meg is isszuk a levét :D Más is van úgy vele, hogy névadásnál csak ráfekszik a billentyűzetre, és előbb-utóbb tele lesz a mappa "asdasdasd" nevű fájlokkal? :D

2018. júl. 19. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is így szoktam elmenteni. De ha fontosak akkor később átnevezem és rendet rakok köztük.
2018. júl. 19. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Én soha nem csináltam így, mint ti, mert ha elsőre elnevezem normálisan a fájlt (ami egyébként nem vesz el több időt az életedből mint 5-10 másodperc), akkor a későbbiekben nem ütközöm abba a problémába mint ti, és nem csinálok magamnak fölösleges munkát.

Főleg, ha esetleg sürgősen kellene valamit megtalálnom.

2018. júl. 19. 21:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez így igaz, de ez csak úgy jön.
2018. júl. 19. 22:00
 4/5 DjImipapa ***** válasza:
Akkor ezt a kérdést a pszichológia rovatban kellene feltenni!😃
2018. júl. 20. 07:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Kezdjük azzal, hogy én semmilyen szoftvert nem rakok a C-re (csak amit muszáj) soha nem használom a C-n a Képek, Letötlések, Dokumentumok mappát, mert az nem arra van sztem. Szerintem, ha az embernek sok tárolni valója van, akkor vegyen egy HDD-t (vagy SSD) és szépen rendezze be, alakítson ki egy számára átlátható könyvtárstruktúrát. Nem vesz sok időt igénybe új mappákat létrehozni, nem??
2018. júl. 20. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!