Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom (E: -nek...

Miért nem tudom (E: -nek elnevezni az egyik Új kötet-et?

Figyelt kérdés

Fontos lenne hogy az usb-s merevlemezem ha rádugom a gépemre akkor (E:) legyen mert egy rajta lévő portable játék csak akkor hajlandó elindulni ha ugyanaz az elérési útvonal..

Bemegyek az eszközkezelő/lemezkezelés/meghajtóbetűjel módosítás helyre de a legürdülő listában pont E nincsen..a másik gépen meg van E.

Próbáltam minden eszközt rádugni amit használtam vele hátha az az E és ha megváltoztatom akkor már elérhető lesz a listában de akkor sem..

2014. dec. 5. 20:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nincs esetleg virtuális meghajtó (DaemonTools) felrakva? Nézd meg a lemezkezelés alatt, tuti vmi lefoglalja, ha nem engedi.
2014. dec. 5. 20:14
 2/17 A kérdező kommentje:
Megvan a hiba van a sajátgépben egy "pendrive" ami nincs bedugva és nem is értem hog miért van ott csak halványan látszik mintha egy szellem lenne na és annak E a neve de gőzöm nincs hogyan távolítsam el..
2014. dec. 5. 20:16
 3/17 csacsi2 ***** válasza:
Nekem is volt hasonló, a kártyaolvasóm foglalta le. Hardver biztonságos eltávolításával lecsatlakoztattam és elneveztem a meghajtót.
2014. dec. 5. 20:17
 4/17 A kérdező kommentje:
Én rámegyek sajátgépben arra a szellem meghajtóra kiadás..de ugyanúgy ott van pedig kiírja hogy már biztonságosan eltávolítható
2014. dec. 5. 20:19
 5/17 anonim ***** válasza:
azért mondtam: számítógép-kezelés - tárolás - lemezkezelés - és ott szépen átnevezed a benem dugott pendriveot.
2014. dec. 5. 20:20
 6/17 A kérdező kommentje:

Oké, köszönöm mindenkinek most már engedi az E betűt is...

Első kérdésem amire végre tényleg segítő választ kaptam ezen a redvás oldalon:) ment mindenkinek zöld

2014. dec. 5. 20:23
 7/17 csacsi2 ***** válasza:

ikon a tálcán hardver biztonságos eltávolítása:

[link]

2014. dec. 5. 20:23
 8/17 anonim ***** válasza:
nos a kitartásod meghozta gyümölcsét akkor :D
2014. dec. 5. 20:25
 9/17 A kérdező kommentje:
Azt továbbra sem tudom hogy azt a szellem meghatót hogyan távolítsam el...rámegyek a tálcán az eszközök biztonságos eltávolításra de kezdjük azzal hogy ott nem is látszódik.
2014. dec. 5. 20:27
 10/17 A kérdező kommentje:
Sajátgépben tudok rámenni hogy kiadás akkor ki is írja hogy mostmár eltávolítható de akkor is ottmarad
2014. dec. 5. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!