Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom (E: -nek...

Miért nem tudom (E: -nek elnevezni az egyik Új kötet-et?

Figyelt kérdés

Fontos lenne hogy az usb-s merevlemezem ha rádugom a gépemre akkor (E:) legyen mert egy rajta lévő portable játék csak akkor hajlandó elindulni ha ugyanaz az elérési útvonal..

Bemegyek az eszközkezelő/lemezkezelés/meghajtóbetűjel módosítás helyre de a legürdülő listában pont E nincsen..a másik gépen meg van E.

Próbáltam minden eszközt rádugni amit használtam vele hátha az az E és ha megváltoztatom akkor már elérhető lesz a listában de akkor sem..

2014. dec. 5. 20:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ha bedugod az adott pendriveot és megpróbálod biztonságosan leválasztani akkor se megy?

radikálisabb megoldás ha kitörölgeted az eszközkezelőböl mikor bevan dugva (bár a te esetedben lehet menne anélkül is) de ha rosszat törölsz lehet újra kell raknod a drivert, hogy működjön később.

2014. dec. 5. 20:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy azt sem tudom mi az...nem hogy bedugjam..gőzöm nincs mit nevezett el annak és miért "ragadt" így bele..csak törölni kéne valahogyan
2014. dec. 5. 20:42
 13/17 anonim ***** válasza:

ht próbáld meg ezt: kihúzol először minden usb-s cumót a gépből, majd bemész az eszközkezelőbe - usb-vezérlők és ott usb kompozit eszközt kitörlöd. (esetleg, ha utal vmi név a pendriveodra akkor azt)

Hub és controllereket véletlenül se töröld.

2014. dec. 5. 20:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Ja bocs azaz sd kártya olvasó a laptop ban
2014. dec. 5. 21:36
 15/17 anonim ***** válasza:
facepalm
2014. dec. 5. 21:40
 16/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk kb semmire nem volt jó az átnevezgetés mert a program akkor sem indul el gondolom még registribe is mindennek pont így kéne állnia mint azon a gépen amin installálva lett...
2014. dec. 5. 21:52
 17/17 csacsi2 ***** válasza:

portable lényege, hogy nem kell telepíteni.Rosszul megírt portable ami nem vitualizálja teljes mértékben a registryt és a fájlrendszert okoz ilyen problémákat. Sajnos teleszemeteli a gépet. Futtass registry tisztítót. és keresd meg a fájljait a rendszerben, majd töröld.

Registryben a szoftverek telepítési bejegyzései a

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE

HKEY_CURRENT_USER\Software

Kulcs alatt megtalálod akkor töröld, de óvatosan csak azt amiről tudod hogy az.

megj.: ha elmented (*.reg) a Sajátgép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices

kulcsot és átnevezi valami akkor visszaállíthatod a win betűjeleket.

2014. dec. 5. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!