Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Érdemes frissíteni 1803 verzióra?

Érdemes frissíteni 1803 verzióra?

Figyelt kérdés

Hallottam sok helyen Facebook csoport különböző számítástechnikai web oldalakon hogy tavaszi frissítés hibás azóta el telt kb. Másfél hónap hogy ilyet utoljára láttam érdemes frissíteni vagy még mindig hibas?

Gép nem egy mai darab

Főbb információk

Intel 2duo e8400 3,00 GHz

2mag

4gb ram

64bit mostani 1708 hibátlanul fut

2018. júl. 15. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nálam minden rendben (6. gen. Pentium G4400, 8GB RAM, RX560 4GB). Eleinte futottam bele egy Defender-es hibába. Nagyon röviden annyi volt, hogy egy funkciót kíváncsiságból benyomtam Defenderben. Reboot után nem tudtam kikapcsolni pedig ki akartam, mert az egeremet nem ismerte fel a gép a bekapcsolt funkció miatt. Visszaállás és újra frissítés lett a vége, de azóta minden oké. Mondjuk neked nem mai hardvereid vannak, esetleg ez okozhat problémát, de ha a 1708 is jól fut akkor próbáld meg. Max visszaállítod, ha nem jó (igaz, a 1803 frissítés alól majd nehéz lesz kibújnod mindig).
2018. júl. 15. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Telepítsd nyugodtan.
2018. júl. 15. 21:03
 3/3 anonim válasza:
Nyugodtan.
2018. júl. 28. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!