Windows 10 1803 óta minden lassú miért?
A gép spec rendben van.
SSD 10% üres hely
i7, 16GB RAM
intel hd / nvidia 950
Tapasztalta más is a lassúságot?
EDGE böngészőben bezárom a lapfület 3mp után reagál.
Microsoft Sudoku játék szintén 5mp-es késlekedéssel reagál dolgokra. Eddig jó volt.
Az egész gép sokkal lassabb lett.
Nem tudom hogy a 1803 tavaszi frissítés miatt, vagy valami driver teszi tönkre, de sokkal lassabb. lehet az Intel spectre és a másik hiba javítása miatt lett lassabb, nem tudom.
Mi lehet a gond?
Nagybátyám gépénél ma 20 percig azzal ment el hogy bootoljak DVD-ről, de nem tudtam egyáltalán fel rakni a win10-t. Pedig vadi új DVD lemez, és már sok éve én rakom neki újra a windowst, de most semmit nem csinált, csak újra indul percenként. Másik meghajtóba is meg próbáltam de semmi.
De lehet azért mert nem bírja el a 64 bites windowst 4 gb rammal se, régen se bírta el neki a windows 7-n, de akkor azért lehetet használni csak tele volt hiba kódokkal, úgy hogy holnap még egyszer meg próbálom a 32 bitest, ha nem sikerül akkor nem tudom mi lesz.
Úgy hogy nem értem miért kellet el ba...ni megint a win10-t a nagy frissítésekkel.
újraraktam a két video drivert intel hd meg nvidia clean install, meglátom mit csinál.
intel HD drivere nagyon vicces mert elindul a telepítő varázsló, majd telepítés közben eltűnik és nem lehet tudni befejezete-e vagy sem a telepítést.
5 perc múlva elmegy a képernyő pár mp-re utána meg pár perc és feldob egy fekete konzol ablakot pár mp-re,lefut valami parancs, aztán semmi.
Azt se jelezi hogy befejezte-e a telepítést vagy sem.
A telepítő varázsló se dob fel semmit a végén, hogy Befejezés vagy akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!