Miért lassú a feltöltési sebességem utorrent?
Már mindent kipróbáltam amit a neten találtam mégis a feltöltési sebességem 1-5 kilobyte.A letöltés jó.
utorrent 2.2.1
net 30megabit
Zöld pipa tehát aktív módban vagyok
A tűzfalon és a vírusirtóban az utorrent a kivételhez adva
oprendszer Windows7
Thomson modem,Netis router
Tud valaki megoldást?
A "30 megabites" net nem mond semmi infót a feltöltésről, ha egy torrent túlseedelt vagy nincs valós letöltője akkor nem fognak rád kapcsolódni, ugyanúgy akkor sem ha jóval lassabb a feltöltési sebességed mint a bolyban lévőké, akkor azok a kliensek elveszik a letöltőket.
Próbáld meg egy utolsó stabil klienssel is. a 2.2.1 egy 7 éves kiadás, rég elavult technológiát használ. Minél többen használnak új kiadásokat amik olyan új megoldásokat használnak amit a te programod nem tud, úgy szorulsz ki a lehetőségek elől.
Köszönöm a válaszokat!
felraktam azt az utorentet amit linkeltél,kicsit javult a helyzet de nem sokat.
Most már legalább tölt 10kb-tal.
Mértem sebességet letöltés:29,23 Mbit/s
feltöltés:2,69 Mbit/s
ping:28 ms
Most 3 torrentet töltök vissza.
seed peer 489/1232
95/260
688/1033
Mégis lassú
Ez nem semmi!!!
50 megásra bővitettem a netet letöltés:49.22,feltöltés:6.46
beszereltek egy új modemet(cisco epc3208)de az utorrent nem tölt fel csak 1-2 kilobájtal.Kérdem a szerelőt,hogy ez miért van? De ő nem tudja mert nem szokott letölteni. Már fél éve szemvedek ezzel a problémával.Most mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!