Egy lemezes játék fájljait szeretném úgy megcsinálni, hogy ne kelljen hozzá a lemez. Hogyan tudom ezt megcsinálni?
Nagyon hálás lennék, ha minél érthetőbben és pontosabban tudnátok leírni. :) van Daemon Tools Lite-om, nem tudom kelleni fog-e.
Illetve még az a kérdés, hogy ezeket a fájlokat feltölthetem majd internetre? Mert az eredeti cél az, hogy olyan gépen játszhassam ezt a játékot aminek nincs CD író/olvasója. De hátha másnak is kellenének a játékfájlok, akkor szívesen feltölteném netre, csak nem tudom legális-e?
Nagyon köszönöm előre is annak aki segít! :) és bocsánat ha valamit rosszul fogalmaztam.
tök felesleges feltölteni, megára meg pláne
a gyári dvdket sem lehet csak úgy lemásolni, azon is van védelem
Gyári film DVD-ket én már másoltam egy időben jópárat. Egyiken sem volt védelem.
Az meg, hogy letörlik -e az attól függ észrveszik -e. MediaFire-ra szerintem jobban jellemző, hogy letörlik, mint Mega-ra.
De próba szerencse. Próbáld meg feltölteni MEGA-ra. Én is használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!