Egy lemezes játék fájljait szeretném úgy megcsinálni, hogy ne kelljen hozzá a lemez. Hogyan tudom ezt megcsinálni?
Nagyon hálás lennék, ha minél érthetőbben és pontosabban tudnátok leírni. :) van Daemon Tools Lite-om, nem tudom kelleni fog-e.
Illetve még az a kérdés, hogy ezeket a fájlokat feltölthetem majd internetre? Mert az eredeti cél az, hogy olyan gépen játszhassam ezt a játékot aminek nincs CD író/olvasója. De hátha másnak is kellenének a játékfájlok, akkor szívesen feltölteném netre, csak nem tudom legális-e?
Nagyon köszönöm előre is annak aki segít! :) és bocsánat ha valamit rosszul fogalmaztam.
A feltöltés természetesen illegális.
Ha lemez nélkül akarod megoldani, akkor egy lemezképfájlba kell tenni a lemez tartalmát. Ez esetben az .iso fájlról lesz szó.
Daemon Tools kelleni fog hozzá, mert a kész .iso fájlt csatolni kell virtuális meghajtóként, mintha tényeg, fizikailag beraktad volna a játék lemezét az optikai meghajtóba.
Ezt bármelyik program tudja, ISO-t kell készítened, én az Ashampoo Burning Studio-t ajánlom.
A játékot meg felesleges megosztanod neten, mert
1. Valaki már biztos, hogy megosztotta
2. Törvényt sértesz vele
Első válaszoló vagyok. Azt még elfelejtettm, hogyha .iso -t akarsz készíteni, akkor azt a CDBurner XP-vel is meg tudod tenni. Kis méretű, inygenes program.
A menüben válaszd a "Lemez másolása" opciót. Ott kiválasztod az optikai meghajtót, és a bennelévő lemezt le tudod másolni. Alatta a Forrásnál ott van, hogy "Hard Disk". Azt válaszd ki. A többi beállítást, ha nem értesz hozzá, akkor ne piszkáld inkább.
4-es válaszoló.
Ez biztos, hogy mindenen van másolásvédelem? Mert én eredeti lemezes filmekről már csináltam másolatot. A lemez fájljait attól még le lehet másolni, nem? Az persze más, hogy utána kérni fogja ugyan úgy az aktiváló kulcsot.
Azert ne keverd a filmeket a jatekokkal.
Nem volt gond, nem volt védve a fájl! Daemon Tools Lite-tal megcsináltam, tökéletesen működik! Köszönöm szépen a segítséget! :)
Azt meg, hogy feltöltöm-e netre, még eldöntöm... de hogy tudják meg, hogy pont én töltöttem fel mondjuk MEGA-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!