Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi az a Web Companion?

Mi az a Web Companion?

Figyelt kérdés
Töröljem vagy tartsam meg? Amióta frissítettem a gépemet(Windows10), azóta mindig felugrik egy ablak, hogy engedélyezem-e, hogy módosításokat hajtson végre a Web Companion a gépemen. Hasznos ez nekem vagy káros lehet a gépre?

#Web Companion #ártó program
2018. júl. 10. 13:40
1 2
 11/17 HunFater válasza:
63%

Sziasztok ! Nem vagyok nagy forumozó és az időm is kevés rá, de talán segítség lehet ez is. Én nem vágom tele a gépem mindenféle védelemmel. Néha le is váltom őket és az ingyeneseket használom. Nem tört egyik sem, mert lehet "free" verzióban is futtatni őket. Viszont idegen progikkal csak óvatosan bánjunk. Most egy vírusirtó "Avira" és egy malwarebyte van a gépemen. Nekem elég. A másik ami sokszor nagy segítség egy igazi uninstaller a "Revo Uninstaller" progi. Ez a visszamaradt fájlokat is kiszedi (tud magyarul is és könnyű kezelni)

Ami még esetleg jól jöhet ha a windows "safe" csökkentett módban indítjuk el.

2021. márc. 17. 12:33
 12/17 anonim válasza:
IOBit Uninstaller is eltünteti a reg.bejegyzéseket is.
2021. jún. 9. 02:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Amelyik lepontozta a 11est, az meg is tudja magyarázni, hogy minek nyomkodja az X-et ?

Mert így nem igazán van értelme nyomkodni!

Ha meg csak poénból, akkor azoknak azt kívánom, hogy görbüljön el KÓROSAN a legnemesebb testrészük!

2021. jún. 9. 10:55
 14/17 anonim ***** válasza:

A Revo Uninstallert használom évek óta, Annyira jó és annyira szeretem, hogy kifizettem rá a licenszet, Na az le fogja szedni neked!

Egyébként a temp mappába teszi be magát, és onnan telelpíti ujra magát fel a gépedre. A total commanderben (ha van) állítsd át a nézetet a Beállítások/Általános Beállítások/Képernyő/ és ott ki legyen pipálva a "Rejtett fájlok megjelenítése" pont, aztán "Alkalmaz" gomb...Ezután látni fogod a rejtett Temp mappát, ami a total commanderen keresztül a "C" meghajtó (vagy amin az op rendszered van) /Users/Felhasználó (vagyis a te fiókod)/AppData/Local/Temp. Ebben a mappában mindig törölhető az egész tartlaom, mert ezek ugymond szemetek, amiket telepításkor vagy letöltéskor vagy böngészéskor rak tele. Ha a fent említett pri dolgaival együtt törlöd, akkor a neted is gyorsabb lesz! De csak a Temp mappa tartalmát töröld (amit enged! amit nem azt nem kell) , maga a temp mappát nem! Ha a böngésződ vagy valami gyok@r progi leszed Pl olyan programot, ami beépül a böngésződbe, és átállítja a kereső motorodat, akkor annak kiiktatását szintén sokszor csak így tudod megtenni. És/ugyan ezen az elérési úton, de nem a temp mappában ha nem a google mappában való kereséssel találod meg azt is és törölheted! Van olyan progi, ami törlés után autómatikusan vissza teszi magát pár másodperc mulva, ugy hogy törlés után gyorsba töröld a kuka tartalmát is... (bocsi az írás hibákért)

2021. nov. 10. 10:32
 15/17 anonim ***** válasza:
A 11 nem kell lepontozni, mert ő írta a jó dolgokat! Kivéve azzal nem értek egyet, hogy ingyenes védelmi rendszert használ, mert azok eléggé kuka sz@rok. Nem hiába ingyenesek! Én Kaspersky-t és Malwarebytes-t használok, ezek megérik az árukat, bőven! A Revoval együtt, ez a 3, megéri 2-3 évente azt az összesen 25 ropit a licenszekért!
2021. nov. 10. 10:38
 16/17 anonim ***** válasza:

IOBit Uninstaller szoktam én is. Itt találom meg a progikat, és mikor került a gépre. Azt is kikövetkeztetem, mivel pofátlankodott oda az, amit nem akartam.

A kuka tartalma... szóval az is fontos...

dec. 11. 12:53
 17/17 anonim ***** válasza:
(Bírom, hogy ilyenkor amikor segítenek "nekik" a fergeteges NAAAGY bajukban, b*sz@k vissza ugrani egy köszivel! :D
dec. 12. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!