Mi az a Web Companion?
Figyelt kérdés
Töröljem vagy tartsam meg? Amióta frissítettem a gépemet(Windows10), azóta mindig felugrik egy ablak, hogy engedélyezem-e, hogy módosításokat hajtson végre a Web Companion a gépemen. Hasznos ez nekem vagy káros lehet a gépre?#Web Companion #ártó program
2018. júl. 10. 13:40
2/17 anonim válasza:
Jellemzően az AdAware (régebben Lavasoft) termékekkel vagy más szoftverrel együtt települ (titokban vagy a user hibájából, aki nem nézi, mire kattint). Nem vírus, de kártékony, megváltoztatja az alapértelmezett kezdőoldalakat a böngészőkben és a keresőket is, reklámokat dob fel, agresszíven ajánlgatja a saját termékeit, lassítja a gépet, röviden kéretlen szemét. Távolítsd el (én a helyedben leszednék minden AdAware cuccot, dögöljenek meg!), aztán nézz körbe a gépen és manuálisan szedd le, amit esetleg fent hagyott. Utána nem árt egy alapos víruskeresés, ki tudja, mi van még a gépeden.
3/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, akkor máris eltávolítom.
2018. júl. 11. 12:57
5/17 sasasa3636 válasza:
éN IS ELTÁVOLITOTTAM KŐSZŐNŐM AZ INFORMÁCIÓT búék
6/17 anonim válasza:
Nekem egyszerűen nem engedi letörölni magát!
Regedittel, unlockerrel, cleanerrel, simán is próbáltam letörölni, de minden újraindításkor bekapcsol (és "feltelepül" újra).
Nem tudom, hogy hogyan tudnám letörölni.
Avasttal, Avira-val, meg valami másik vírusírtóval is végig mentem rajta, de mindig megjelenik rajta.
Hogyan sikerült nektek letörölni ?
Kérem, aki tud, az segítsen! :)
Üdv: Zita
7/17 Ibw4x válasza:
Vezérlőpult-Programok eltávolítása
8/17 anonim válasza:
Bittorrent is felteszi titokban.
10/17 anonim válasza:
Nem írják meg, nem is tudják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!