Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit kell csinálnom a letöltött...

Mit kell csinálnom a letöltött torrent fájlal?

Figyelt kérdés
mivel kell konvertálni, és mibe? elég kezdő vagyok, hiába nézelődtem a fórumokon, erre az egyszerű kérdésre nem találom a választ :S előre is köszi!
2008. nov. 1. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Ha már betöltötte a 100%-ot,akkor nyomj rá,a hozzátartozó mappa megnyitásához(jobb gomb a film címére),és ott válaszd ki a mappából,aztán megvárod,míg betölt és nézheted is:)

Ha még nem töltötte be a 100%-ot,akkor várj,míg betölti,és aztán ugyanezt csináld meg,amit leírtam ezelőtt.:)

2008. nov. 1. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Ja,és én letöltöttem hozzá a VLC media playert,akkor tuti bejön a film:) [link]
2008. nov. 1. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha jol ertem, a kerdezo csak a torrent fajlt toltotte le, nem magat a filmet/zenet/programot.

Azt kell csinalnod, hogy letoltesz egy torrent klienst (pl. BitTorrent, Bitlord, Bitcomet stb., google segitsegevel talalsz majd linket). Feltelepited, majd inditas utan megkeresed a "Megnyitas" funkciot (ez kliensenkent valtozo lehet, valami hasonlot keress), betallozod a letoltott torrent fajlt, es leokezod. Igy elindul a letoltes.

2008. nov. 1. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze ha vannak más letöltők/feltöltők is. Torrent letöltésnél mindig figyeld, hogy mennyien töltik éppen az adott cuccot, különben nem fog lejönni. Ezt ezért írom mert az elején nálam sem volt világos hogy hogy működik ez az egész.
2008. nov. 1. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:

www.utorrent.hu

itt szinte minden kérdésedre megkaphatod a választ,ha jól körülnézel

és a klienst is le tudod tölteni,ez talán a legjobb közülük

2008. nov. 2. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!