Ezioo kérdése:
Segítsen valaki! A Prince of Persia - The Forgotten Sands-el lenne probléma! Mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Feltelepítem a játékot, elinditom, új játékra kattintok, és a betöltés képernyőnél tovább(ahol irja a játék tippeket) nem megy! :( Több mint egy órát hagytam a gépet, hogy töltsön, és semmi ugyan ugy csak töl,tölt,tölt! Valaki könyörgöm SEGÍTSEN!! 100000 köszönet előre is!2011. nov. 26. 18:32
2/5 A kérdező kommentje:
Már megvolt az is 2szer! :((( Betöltés képernyónél tovább nem megy! Még nem is játszottam vele... :(
2011. nov. 26. 18:40
3/5 anonim válasza:
mondjuk egy tapasz :D vagyis egy Patchelés segíthet :D
4/5 A kérdező kommentje:
Én csak Textura patch-et találtam. Valami Texmod. Ha tudnál linket küldeni pm-be?? 100000köszönet érte előre! Azt remélem hogy orvosolja már a gondom! :-) Sok helyen olvastam hogy nem vagyok egyedül evvel a próblémával.. sajnos..
2011. nov. 26. 23:39
5/5 Germán Gergő válasza:
ja nekem is ugyanez a problémám nagyon hálás lennék ha valaki segitene nekem köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!