Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Office 365 Hogy tudom visszaál...

Hátátikla kérdése:

Office 365 Hogy tudom visszaállítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma reggel azt vettem észre hogy az microsoft word nem ugyanúgy néz ki mint eddig és rá kellett jöjjek, hogy office 365 -ben nyitja meg az egészet(eredetileg 2013 volt) és most nagyon jó lenne ha visszatudnám állítani mert több problémám is van vele. Először is termékaktiválást kér, de ugye ott ezt adja ki:

[link]

Én meg azt szeretném, ha a régi lenne, mert így wordben egy csomó dolgot hibásan jelöl, ami amúgy helyes és még egy csomó problémám van vele, de inkább nem sorolom fel.

Ha valaki tudja, hogy hogy kell visszaállítani legyen szíves segítsen.

Előre is köszönök minden segítséget!

2018. jún. 30. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, a link nem nyílik meg. Ettől függetlenül törölj le minden Office-al kapcsolatos programot a gépedről és telepítsd újra a 2013-as Officet, utána pedig kapcsold ki a frissítéseket benne.
2018. jún. 30. 23:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget(nekem am. megnyitja a linket)
2018. júl. 1. 02:25
 3/3 belapus ***** válasza:
( A weboldallal az a gond, hogy az internetbiztonsági alkalmazások többségénél veszélyesnek minősül.Érdemes volna leszokni róla. )
2018. júl. 1. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!