Nem tudom, hogy mi történt és nem tudom visszaállítani legalábbis én nem tudom, hogy kell. Többi lent. Kicsit értelmetlen, de remélem értitek mire gondolok. Szóval a kérdés az lenne, hol tudom visszaállítani?
Figyelt kérdés
Írtam egy könyvet a libbre office segítségével. Ugye a másik laptopom, amin írtam már bedöglőben volt így elmentettem és átküldtem facebookon anyámnak a könyvet, hogyha majd belépek a másik gépről az én facebookomba belépek a chatbe rákattintok a beszélgetésre és ugye ott lesz az átküldött könyv és újra letölti. Tudom, ez most kicsit bonyolult, de sikerült. Rajta van az új gépemen. Na most az lenne a problémám, hogy a lapok egymás mellett sorakoznak, és nem egymás alatt.
Megpróbálom megmutatni.
Igy: - -
Nekem így kellene: -
-
A kötőjel lenne a lap. Nem tudom, hol kell beállítani.
2015. júl. 28. 20:11
1/3 A kérdező kommentje:
-
-
igy lett volna xd
2015. júl. 28. 20:13
2/3 anonim válasza:
Hát basszki változtasd meg a nézetet, lapelrendezést, nagyítást. Nem kell egy Thor Heyerdahlnak lenned, de egy molekulányi felfedezőszellem se jutott? Eddig soha semmi eszközhöz nem nyúltál a programban, csak írod a regényt?
3/3 A kérdező kommentje:
Jézusom, hogy itt milyen emberek vannak. -.- szégyen, hogy egy kis segítőkészség nem jutott beléd. -.-
2015. aug. 1. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!