Miért nem működik Windows 10 op. Rendszerrel Acme Rs Racing Wheel kormányom?
Figyelt kérdés
Ets2-vel használnám.
Régebben Win 7-el használtam, prímán működött.
Win 10-el mi a baja?
Esetleg tudnék valamit kezdeni vele?
Segítsetek már!
#Windows #kormány #PC #program #elektronika #Windows 7 #illesztőprogram #acme rs racingh whell #px kormány
2018. jún. 8. 16:28
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg ugyanazért, amiért ezt a kérdést a programozás témakörbe írtad.
2/3 kosarichard válasza:
Nekem is ugyan ez a probléma sikerült valami megoldást találj ?
3/3 anonim válasza:
Az ACME olyan belépőszintű, hogy nem bízok meg benne. Nekem két éve ACME DVD-R lemezem volt (Tudom, hogy nem egy, és ugyanaz a termék, értem?), ami írás után egy nappal majdnem tele volt CRC hibával. Innentől kezdve nálam pocsék.
Nálad ez lehet ezért is, vagy azért is, mert nem kompatibilis Windows 10-el, ami már más kérdés, de működnie kéne a W10-el W7-es drivereknek ha más nem, kompatibilitási módban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!