Miért indul el az utorrent nevű program, ha ki van kapcsolva hogy ne induljon a rendszerrel? XD
Figyelt kérdés
utprrent 3.5.1-->beállítások--->további beállítások--->általános és itt nincs bepipálva hogy az 'oToreent indítása a rendszerrel'
Semmi olyan nincs beállítva hogy induljon el ez a szerencsétlen program, de ahogy betölt a win10 rögtön abban a pillanatban felugrik XD
Még a feladatkezelőben sincs beállítva amúgy hogy induljon el.
Valami tipp?
2018. jan. 18. 12:13
1/12 anonim válasza:
Indítsd el a feladatkezelőt (Ctrl+Shift+Esc) XD, válaszd ki az Indítás fület XD, és itt megtalálod az összes automatikusan induló programot XD. Jobb klikk és letiltás XD.
Igen, idegesítő paraszt szokásnak tartom az ikszdézést.
3/12 A kérdező kommentje:
XD
Igen ezt mondtam hogy a feladat kezelőben sincs ez beállítva, ha elolvastad volna figyelmesen
2018. jan. 18. 17:04
4/12 gyuripapa21 válasza:
msconfig és ott tiltsd le az automatikus indításoknál.
5/12 A kérdező kommentje:
Ujratepitem hatha az megoldja a problemat
2018. jan. 20. 13:53
6/12 Ladányi Zoltán Zsolt válasza:
Ms config által is a feladatkezelőhöz jutsz és nekem sincs ott az utorrent,mégis indul minden gép indításkor magától
7/12 A kérdező kommentje:
Töltsd le a qBittorentet, sokkal jobb talán kicsit csúnyább a kezelő felülete , de nincsen benne reklám , biztonságosabb és nem indul magától :)
2018. jún. 7. 23:33
8/12 B.Boo válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám. Ki kapcsoltam a programon belül és a feladatkezelőben az indításoknál is, de ugyan úgy indul a windowsal. feltettem a bittorrentet és és azzal is ugyan ez a gond. Akármit csinálok erőszakosan elindulnak a windowsal. Bosszantó
9/12 gyuripapa21 válasza:
Én viszont a 2.2.1. Utorrentet javaslom,mert az stabil és semmi gond vele.
10/12 anonim válasza:
ugyanez a problémám. bit torrent is agresszivan indul meg a utorrent is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!