Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Érdemes xp-ről Win7-re váltanom?

Érdemes xp-ről Win7-re váltanom?

Figyelt kérdés
Mi a különbség a kettő közt egy átlag felhasználó számára? Ehhez is kell szervízcsomag?
2010. jún. 16. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erdemes. En is szerintem egy atlagfehasznalo vagyok es mar nem ternek vissza Xp-re mert a 7-es nalam sokkal gyorsabb es eddig megbizhatobb is mint az Xp volt.
2010. jún. 16. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Na ez egy olyan kérdés, amire holnap délután már 25 válasz lesz és az utolsó 5 már csak abból fog állni, hogy érvek nélkül anyázza egymást az xp-fan, win7-fan tábor. :-)

Én használtam 2 hónapig a win7-et. Csillog-villog, mindent (jobban) tud (többet is, mint kéne), szervízcsomag ugyanúgy van/lesz hozzá (mivel kész program nem létezik, így mindig lehet mindenen bővíteni, javítani), itt-ott mintha kicsit gyorsabb lenne az xp-nél. A hangmodulját elk*rták, majdnem 3-szor annyi memóriát eszik.

Aztán visszatértem az xp-hez, nekem egyelőre célravezetőbb, mint a win7.

2010. jún. 16. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Elso vok, egyetertek a masodikkal, inkabb rakd fel, teszteld 1-2 hetig s utana rajossz melyik inkabb a neked valo.
2010. jún. 16. 10:46
 4/8 A kérdező kommentje:
okidoki
2010. jún. 16. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
viszont ha 5 vagy több éves a géped, nem érdemes, mert csak kékhalálod lesz.
2010. jún. 16. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Kék halál újabb gépen is becsúszik,tapasztalat jó pár gépen..

És így igaz lehet megbízhatóbb 1 fokkal,de nem tökéletes.Csicsás az is biztos és tényleg többet eszik.. Gyorsaságát nézve 3 GB ram-mal nekem ugyan az mint az xp..

De én vissza raktam az xpt,mert win7nek van még jó pár bakija.. :)

2010. jún. 16. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyire vagy gépszaki, de ha semennyire, vagy csak egy kicsit, nagy ugrás lesz. Legalább is nekem az volt... Fura volt nagyon. De mostmár irritál az XP, semmi pénzért nem váltanék vissza.
2010. jún. 16. 21:14
 8/8 anonim válasza:

>3GB ram, DX10+ vga: Win7 64 bit

<3GB ram, DX10+ vga: Win7 32 bit, 64 bit

<3GB ram, DX9 vga: Win XP 32 bit

2010. júl. 20. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!