Ha egy program telepítési mappáját a C-ről átmásolom a D-re, és onnan is fut, akkor azt tudom portableként használni majd egy friss telepítéskor, másik win rendszeren?
Közel sem biztos. A mostani gépeden valószínűleg azért működik ha máshová másolod, mert már fel van telepítve, tehát bejegyzése van a registry-ben. Másik gépen több mint valószínű, hogy nem menne.
Keress a progiból portable verziót.
El sem hiszitek, hogy mennyi szoftvert lehet telepítés nélkül használni a windows újratelepítése után is. Az általam használt szoftverek jó 90-95%-a ilyen és nem mind portable. Egyszer feltelepítettem és azóta használom. A D meghajtómon is van egy Program Files mappa. Itt vannak a telepítést nem igénylő szoftvereim.
Úgy szoktam kipróbálni. hogy feltelepítem a C-re, majd átmásolom a D-re. Ezután a C-n levőt szabályosan letelepítem a Revo Uninstallal(ez törli a regisztrációs adatbázisból is). Ezután elindítom a D-ről. Ha elindul akkor szerencsém van, ha meg nem, akkor így jártam. Gyakran el is indul, legfeljebb újra kell konfigurálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!